Ankara’ya gittiler

CHP Genel Merkezi’nin 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştireceği Büyük Kurultay’ın heyecanı Kırklareli’ni sardı.
Ankara’ya gittiler

Kırklareli’nden seçilen 6 Kurultay Delegesi arasında yer alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgaz’da gerçekleştirilen Pazartesi toplantısının ardından Salı günü öğleden sonra eşi İnga Kaya ile birlikte Ankara’ya gitti.

Yine Kırklareli CHP Kurultay Delegesi seçilen CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Elmas Büyükdere’nin de Çarşamba günü yapılan CHP Kırklareli İl Örgütü Halk Toplantısı’nın ardından Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Lüleburgaz’da bulunan diğer Kurultay Delegeleri Reziye Barış ile Tayfun Erel’in de Perşembe günü Ankara’ya gitmesi bekleniyor.

Bilindiği gibi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, geçtiğimiz hafta yapılan CHP Lüleburgaz Pazartesi toplantısında desteklerinin Kılıçdaroğlu’na olacağını söylemiş ve altı Kurultay Delegesi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için noter onaylı imza vermişti.

Haber Merkezi

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 19:32 tarihinde yazdırılmıştır.