Özlem bitiyor

14 Ekim Pazar günü oynanacak Suadiye Belediyespor maçı ile Lüleburgazspor uzun bir aradan sonra 8 Kasım Stadı’na ayak basacak. Lüleburgazspor taraftarların Pazar günü oynanacak olan Lüleburgazpor-Suadiye Bele-diyespor maçında görsel bir şölen hazırladığı ve stadı hınca hınç dolduracakları belirtildi.
Özlem bitiyor Lüleburgaz 8 Kasım Stadı, Pazar günü oynanacak Lüleburgazspor, Suadiye Belediyespor maçıyla kapılarını açıyor.
Yaklaşık 2 yıldır zemin çalışmalarının sürdüğü 8 Kasım’da son çalışmalar da tamamlanmak üzere. Stadın tamamının boyanmasının ardından, saha çizgileri de çizilerek maça hazır hale getirilmeye çalışılıyor.
Zemin çalışmalarının yanı sıra yapılan tadilatlarla birlikte yeni ve düzgün bir görünüme kazanan 8 Kasım Stadı’nın boya badana çalışmaları da tamamlandı.
Geçtiğimiz yıl Spor Toto 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen yeşil-kırmızılı takım kendi sahasında oynamamamın zorluğunu yaşamıştı.
Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda en son 2010-2011 sezonunun 16.haftasında Malatyaspor ile karşı karşıya gelmişti.
Daha sonra maçlarını Kırklareli Atatürk ve Babaeski 100.Yıl Stadı’nda oynayan yeşil-kırmızılı uzun bir süre sonra taraftarıyla buluşacak.
Oynanacak olan Suadiye Belediyespor maçına da taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Lüleburgazspor’un taraftar grubu Tayfa’nın da maça büyük bir özenle hazırlandığı ve 8 Kasım’da takımlarına destek olacakları da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Ömer MUTLU
 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 17:39 tarihinde yazdırılmıştır.