Lüleburgaz’ı dünyaya bağlıyorlar

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi İstiklal Caddesi No: 37/A (Terminal karşısı) adresinde hizmet veren Bubi Telekomünikasyon Lüleburgaz’ı Dünya’ya bağlamaya devam ediyor.
Lüleburgaz’ı dünyaya bağlıyorlar

Lüleburgaz’da internetin yeni ismi olan Bubi Telekomünikasyon, 12 yıllık iş tecrübesiyle Lüleburgazlı vatandaşlara en iyi hizmeti veriyor. Verdikleri internet hizmeti için asla telefon hattına gerek olmadığını belirten Bubi Telekomünikasyon Teknik Yönetici Cüneyt Mutlu, “Sağladığımız internet hizmetimizde diğer firmalar gibi asla telefon hattına ihtiyaç duymuyoruz. Bu nedenle ekstra bir telefon ücreti almıyoruz. Taahhüt yok, bu nedenle vatandaşlarımızı asla kulanmadığı faturaları ödeme mecburiyetinde bırakmıyoruz. Öde kullan mantığı ile çalışıyoruz. Ayrıca Adil Kullanım Noktası(AKN) asla yok. İnternet hızımızda asla bir Gigabyte (Gb) sınırı bulunmuyor ve internet hızımızda bir düşme yaşanmıyor.” dedi.

Mutlu, Bubi Telekomünikasyon olarak ilk kurallarının müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek birçok büyük firmaya da hizmet verdiklerini sözlerine ekledi. Mutlu, “Lüleburgaz’daki büyük inşaat firmalarıyla çalışıyoruz. Merkezi Sistemlerde Kurulum ücreti almıyoruz. Kıbrıs’ta 12 yıldır biz bu işi yapıyoruz. Lüleburgaz’da da Haziran ayından beri faaliyetteyiz. Şuana kadar 9 verici noktasıyla 7/24 hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımıza Stabil İnternet Hızı ve düşük Pingli (haberleşme hızı) internet hizmeti veriyoruz. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı Şehirlerarası Otobüs Terminal’i karşısında bulunan ofisimize bekliyoruz. Lüleburgaz’ı dünyaya bağlıyoruz.” diye konuştu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 14:04 tarihinde yazdırılmıştır.