Kepirtepeli öğrenciler “Kadına Şiddete Hayır” dedi

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi E-Twinning ve Proje Kulübü öğrencileri tarafından “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” sloganı ile farkındalık yaratma etkinliği gerçekleştirildi.
Kepirtepeli öğrenciler “Kadına Şiddete Hayır” dedi

Almanca Öğretmeni Ebru Zeren öncülüğünde Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” sloganı ile etkinlik gerçekleştirildi. “Kadına Değil, Şiddete Karşı El Kaldır” pankartı görsel sanatlar öğretmeni İbrahim Halil Karakol tarafından hazırlanırken, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan pankarta ve etkinliğe büyük bir ilgi gösterdi. Okul Bahçesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve Şube Müdürleri katıldı.

Öğrenciler ve öğretmenler, kırmızıya boyadıkları ellerini “Kadına Değil, Şiddete Karşı El Kaldır” yazılı pankarta bastı. Böylece temsili olarak kadına yönelik şiddete el kaldırmış oldu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen bu etkinlikte, şiddetin ne olduğu ve her türlü şiddet eylemine karşına neler yapılması gerektiği konusunda öğrenci ve öğretmenler bilgilendirildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 23:28 tarihinde yazdırılmıştır.