LTSO’dan Vize’deki 200 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından Vize ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu.
LTSO’dan Vize’deki 200 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz, katılımlarıyla düzenlenen bir programla 200 adet ayakkabı teslim edildi. Yardımın vize ilçesindeki köy okullarını da kapsadığını belirten Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Okandeniz ‘Her yıl geleneksel olarak eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik ayakkabı yardımlarının dağıtımına Vize’de bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri de katmış  bulunuyoruz. Bu yıl Vize’de 200 ihtiyaç sahibi öğrencimize ayakkabı yardımında bulunduk. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz.’ dedi.

 

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Çay da bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı kutladıklarını ifade etti.
Haber Merkezi 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 05:15 tarihinde yazdırılmıştır.