Başkan Kaya, “Bütün renkler bizim ama en güzeli beyaz olanı”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlık seçiminin ardından ilk Pazartesi toplantısı 4 Aralık günü saat 12.30’da gerçekleştirildi. Başkan Özgür Kaya tebrikleri kabul etti.
Başkan Kaya, “Bütün renkler bizim ama en güzeli beyaz olanı”

Başkan Kaya  “Zor bir seçim oldu ama sonunda kazanan CHP oldu. Sonunda kazanan Lüleburgaz oldu. Bu seçimi patronlarla el ele geçen sendika ağalarına karşı iş aş adalet diyen işçi sınıfı kazanmıştır. Bu seçimi imkân sahibi, güç sahibi toprak ağalarına karşı paçası çamurlu, elleri nasırlı çiftçiler kazanmıştır. Bu seçimi her türlü siyasi rüşvete karşı, her türlü vaade karşı biz Atatürk’ün gençleriyiz diyerek cebinde 15 TL ile mahallelerde mücadele eden gençler kazanmıştır. Bu seçimi 85 yaşında birisi, 82 yaşında öbürü buldukları bir arabacıkla köyleri dolaşıp bastonuna yaslana yaslana Lüleburgaz’a, geleceğinize sahip çıkın diyen başı kasketliler kazanmıştır. Bu seçimi komşusu açken kendisi tok yatmayan, komşusunun işine, aşına sahip çıkan tertemiz bir Lüleburgaz isteyen Lüleburgaz’ın esnafı kazanmıştır. Ve şimdi bizim görevimiz Atatürk devrimcileri olarak Lüleburgaz’ın önünü açacak, Türkiye’nin önünü açacak yeni ve daha büyük işler yapmak. Daha yapacak çok işimiz var. Hep birlikte yapacağız, el ele yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi karalamadan, kimseye iftira atmadan yolumuza devam edeceğiz. Bütün Burgaz’ı kucaklayacağız ve mutlaka ama mutlaka Burgaz ile başlayan bu hareketi tüm Türkiye duyacak ve AKP iktidarına 2019’da mutlaka son vereceğiz. Türkiye’yi babalar gibi pazarlarım diyenlere, diktatörlük kurmaya çalışanlara Lüleburgaz’dan selam olsun, az kaldı geliyoruz. Tüm Türkiye’nin kurtuluşu Lüleburgaz’dan başlayacak. Arkadaşlar sarıda bizim, mavide bizim, kırmızıda bizim, bütün renkler bizim ama en güzeli beyaz olanı” dedi.

Konuşmasının devamında diğer adaylar, Milletvekili ve Belediye Başkanından tebrik geldi mi sorusunu da yanıtlayan Başkan Kaya, “Zeki Akın haricinde diğer adaylardan, Belediye Başkanımızdan ve Milletvekilimizden henüz daha bir tebrik gelmedi. Tahmin ediyorum yoğunlar, bizim de telefonumuz meşguldü belki de ulaşamamışlardır. Onlara da siyasi hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Başkanının yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor; Halime Gülcan Ayışığı, İbrahim Berberoğlu, Tuncay Gençer, Vasfiye Kantürer, Sadettin Kızmaz, Bülent Metin, Melek Ohri, Hanife Oral, Arif Oruç, Mustafa Kemal Özbek, Bircan Özdemir, Burcu Sabancılar, Makbule Tuna, Didem Ülker, Fuat Variş ve Ümit Yörükçü.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 04:58 tarihinde yazdırılmıştır.