Öğretmenler Günü’nde fidan diktiler

TEMA Vakfı Lüleburgaz Örgütü Öğretmenler günü dolayısı ile Atatürk İlkokulu Öğrencileri ile birlikte fidan dikim etkinliği düzenledi.
Öğretmenler Günü’nde fidan diktiler

Etkinlik Eskitaşlı Köyünde gerçekleştirildi. Bu kapsamda 150 adet Ceviz, 6 adet Servi fidanı dikildi. Atatürk İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Filiz Koç ile birlikte sahaya gelerek önceden hazırlanmış çukurlara fidanları diktiler.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’ de katıldı. Öğrenci velileri ile birlikte dikim tamamlandı. 4/D sınıfı öğrencileri öğretmenler günü dolayısı ile dikilen fidanlarla oluşacak ormana Öğretmenleri Filiz Koç’ un adını verdiler. “ Filiz Koç Hatıra Ormanı” oluşturdular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’ de böyle anlamlı bir günde son derece anlamlı olan böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve öğretmen Filiz Koç’a teşekkür etti. Daha sonra atık poşetler toplanarak etkinliğe son verildi.

Tema Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Vicdan Aladağ yaptığı açıklamada,  etkinliğin düzenlenmesine ve gerçekleştirilmesine katkı veren başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Okul Müdürü Kasım Konak, ,Öğretmen Filiz Koç, TEMA Gönüllülerinden Resül Çokan Ismail Arkin, Mustafaremzi Gökmen, Eskitaşlı Köyü Muhtarı Selami Tezcan, öğrenci velilerinden Elif Dayıoğlu ve diğer velilere, tüm öğrencilere en içten teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 15:18 tarihinde yazdırılmıştır.