“Kepirtepe” 75. Mezunlarını uğurladı

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi, 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi yüz beş mezun öğrencisini gerçekleştirilen törenle uğurladı.
“Kepirtepe” 75. Mezunlarını uğurladı

Dün, saat 14:00’de Kepirtepe Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu, Kepirtepe Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu’nun konuşması ile devam etti.

Kepirtepe Anadolu Lisesi olarak bu yıl 75. Yıl mezunlarını verdiklerini söyleyen Toklu, “Bugün, sizler Kepirtepe’nin 75. Mezunları olacaksınız. Sizlerle iftihar ettiğimizi gurur duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. dört yıl önce geldiğiniz bu yuvadan, akademik olarak en iyi şekilde hazırlandınız. LYS’de hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Umarım sınavınız iyi geçer en iyi başarılar sizi bekler üniversitelere yerleşirsiniz. Sevgili gençler, iki şahsın bile bir araya geldiği dünyamızda sizler sosyal anlamda da oldukça iyi yetiştirildiğinizi düşünüyorum. Gittiğiniz üniversitelerde eminim ki bu anlamda sıkıntı çekmeyeceksiniz. Sosyal bireyler olan, sosyal faaliyetlere katılmayı ihmal etmeyin. Bundan sonraki hayatınızda önemli yer tutacağına inanıyorum. Hayatı sevin, ülkenizi sevin, anneniz, babanızı, okulunuzu sevin. Bu sevginin gereğini mutlaka yerine getirin. burada edindiğimiz en önemli bilgilerden biri de iyi bir Kepirtepeli olmak. Kepirtepe’de herkes okuyabilir, eğitim alabilir ancak mezun olduğunda herkes Kepirtepe’li olarak mezun olmaz. Sizler iyi bir Kepirtepelisiniz. İyi bir Kepirtepeli olmak her şeyden önce iyi bir insan olmak demektir. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şeyde budur. Sizler burada iyi bir insan olmak için yetiştirildiniz umarım bundan sonraki hayatınızda da bu idealler uğrunda mücadele edersiniz. Bizim ülkemizin okuyan, araştıran ve sorgulayan bireylere ihtiyacı var. Sizler de bunu en iyi şekilde yerine getireceğinize inancımız tam. Hayatınızda yolunuz ve bahtınız açık olsun, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum, dedi.

Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu’nun konuşmasının ardından Kepirtepe Eğitim Vakfı üyesi 1974 yılı mezunu Coşkun Ergün ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin konuşmalarını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından tören, dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Kepirtepe Anadolu Lisesi’nin 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi birincisi 12/A sınıfından Erdinç Çelebi, ikinci 12/B sınıfından Oğuz Yavuz ve üçüncü 12/B sınıfından Şükran Sevinç oldu.

Okul birincisi Erdinç Çelebi, okul kütüğüne plaketini çakarken, bayrağı da 11. Sınıf öğrencilerine  teslim etti.

Mezuniyet töreni, kep atma töreni ve konser etkinliğinin ardından sona erdi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 06:47 tarihinde yazdırılmıştır.