Başkan Kaya “Neden susuyorsunuz?”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgaz’da geçtiğimiz haftalarda yaşanan cinsel istismar olayına sessiz kalanlara ateş püskürdü.
Başkan Kaya “Neden susuyorsunuz?”

Cinsel istismar olayına sessiz kalanların görmedim, duymadım, konuşamam diyerek üç maymunu oynadıklarını belirten Kaya şöyle konuştu;

 

“Lüleburgaz’da 11 ile 14 yaş arasında 3 kız çocuğuna yapılan cinsel istismar olayı ve peşinden gelen tutuklamalarla ilgili günlerdir çağrı yapıp, sorular sormamıza rağmen ne bir devlet yetkilisinden, ne  iktidar partisi AKP İlçe Başkanı Tanzer Koç’tan, ne de Milletvekili Selahattin Minsolmaz’dan  tek satır cevap gelmiyor. Sanki onlar bu şehre yabancı, sanki olanı biteni hiç bilmiyor gibi görmedim, duymadım, konuşamam diyerek üç maymunu oynuyorlar.  Kimlerin kimlerle hangi ihaleleri takip ettiğini, hangi rant kapıları açmaya çalıştığını iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz, bu sebeple artık ne ilçe başkanı Tanzer Koç’a ne Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a söyleyeceğimiz hiç bir sözümüz yoktur  ve artık onların söyleyeceği hiç bir şeyi samimi bulmuyoruz ve ciddiye almayacağız.  

Ancak  bizi asıl üzen şey ihale takipçilerinin  ya da kent soyguncularının neden sustuğu değil, gerçekten inanarak AKP’ye oy verenlerin, AKP’nin mahalle temsilciliği yapanların, AKP’nin yönetim kurulu üyelerinin neden korkup,  ne için sustuğudur. 15 Temmuzda tankların önüne yatanları soruyoruz; “tecavüzcüler tanklardan daha mı güçlü, neden korkuyorsunuz?  Ramazan’da orucunu tutan, beş vakit namazını kılan, Cuma günleri camileri dolduran, yüreğinde Allah korkusu taşıyan güzel insanlar,  Siz neden susuyorsunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı sayfamızda yaptığımız her eyleme her açıklamaya yorum yapan, CHP’ye küfretmeye yorulmayan sanal kahramanlar, yerel gazetelerin köşe başını tutmuş, kendini milliyetçi, muhafazakar,  din alimi diye parlatanlar; Allah'ın dininde bu milletin geleneklerinde, zalime karşı susmak, küçük çocuklara tecavüz edilirken hiç bir şey söylememek var mıdır? siz neden susuyorsunuz ?

Devlet görevlilerine soruyoruz,  bu 11 ile 14 yaş arasındaki kız çocukları ve onların aileler için neler yaptınız, neler yapacaksınız? Büyük ve güçlü devletimizin her şeye yeten imkanları bu 3 kız çocuğunu ve onların ailesini korumaya yetmiyor mu?

Ve tüm halkımıza sesleniyoruz;  bu sağır, dilsiz ve korkak karanlık elbet bir gün Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, bilimin ve fennin ışığın’da çalışan, ülkesi  ve milleti için yüreği yanan CHP iktidarında mutlaka aydınlanacaktır. Vefatının 80. Yılında Mehmet Akif Ersoy’u anarken “Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktır. “ dizilerini bir kez daha hatırlıyoruz. Bu ülke ve bu ülkenin çocukları sahipsiz değildir ve bizler olduğumuz sürece asla sahipsiz kalmayacaktır” dedi.

 

Uğur PİRPOR

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 02:46 tarihinde yazdırılmıştır.