Yeni hoca kim olacak?

Lüleburgazspor’da şimdi gözler takımın başına getirilecek yeni hocaya çevrildi.
Yeni hoca kim olacak?
Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan üstü genel kurulun ardından göreve gelen Akif Beşer ve ekibinin hoca seçiminde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Yeşil-kırmızılı taraftarların Aydın Çelik üzerinde birleşmesi, tahminleri Çelik üzerine çekse de birkaç ismin daha yönetim kurulunun listesinde olduğu öğrenildi.
Bu isimlerden bir tanesi Lüleburgazspor’un 2011-2012 sezonunda belli aralıklarla takımın başına geçen Seyfullah Konyalı. Yeşil-kırmızılı takımda forma giyen Konyalı geçtiğimiz sezon teknik direktör değişikliğinde görev almıştı. Yeni sezonda takımın başına gelmesi muhtemel isimlerden biri olan Konyalı’nın çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında.
Bunun yanında 2011-2012 sezonunda Lüleburgaz 39 Kadın Futbol takımında başarılı bir sezon geçirmesine rağmen son haftalarda yönetim kurulu tarafından görevine son verilen Baki Koçer’in de yeni sezonda yeşil-kırmızılı takımın başında olabileceği öğrenildi. Koçer, geçtiğimiz sezon başarılı olmasına rağmen takımdan gönderilmiş yerine İsa Gabralı getirilmişti.
Yönetimin listesindeki bir başka isimde İsa Gabralı. Gabralı daha öncede yeşil-kırmızılı takımın başına geçmiş daha sonra Süper Amatör Lig takımlarından Evrensekizspor ile anlaşmıştı. Tecrübeli teknik adamın diğer iki adaya göre daha şanslı olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, Lüleburgazspor’un 2012-2013 sezonunda bu üç isimden birinin teknik direktörlük koltuğuna oturması bekleniyor. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 04:09 tarihinde yazdırılmıştır.