Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu yazı 22 Ağustos 2022, Pazartesi 09:05:40 tarihinde eklendi. 865 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR SERGİSİ - Metin Dikener

LÜLEBURGAZSPOR SERGİSİ

 

      Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz futboluna hizmet eden, Lüleburgazspor forması giyen, Türk futbolunda unutulmayan isimler arasına giren, eski ünlü futbolcular adına bir resim sergisi açtı. Lüleburgaz Belediyesinin yaptığı ve Lüleburgaz halkına sunduğu o muhteşem spor kompleksinde açılış gerçekleşti. Gelen davetliler huzurunda ilk konuşmayı, resim sergimizin yapımında büyük emeği geçen, tarihçi Ali Arslan yaptı. Sonra Belediye Başkanımız Murat Gerenli söz aldı . Konuşmasını yapan Sn Gerenli büyük alkış aldı. Akabinde hep beraber kurdele kesilip açılış yapıldı. Resim sergisini gezerken, resimlerin yerli ve yerinde ve özenle dekore edildiğini gördüm.  Bir müze şeklinde idi. Çok çok beğendim. Öyle ya, bir tarafta Lüleburgaz takımlarında futbol oynayıp forma giyenler, diğer tarafta giydikleri forma ve oynadıkları futbolları ile Türkiye’de şöhret basamaklarına yükselip iz bırakanlar.  Lüleburgazspor’da başkan ve yöneticilik yapanlar. Neticede Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde ölümsüz bir eserin içinde sonsuza kadar anılacaklar, unutulmazlar  kervanına katılacaklar.

    Kardeşim ben şu köşede yıllardır yazıyorum, Belediye başkanları her zaman yaptığı eserlerle anılır. İşte eski belediye başkanımız Emin Halebak, yaptığı, imzasını attığı L.Y.F.A.‘ya huzur içerisinde geldi. Bu muhteşem eserde tüm eski şöhretli futbolculara yer veren fevkalade müze şekline dönüştüren belediye başkanımız Murat Gerenli’ye tüm emeği geçenlere futbolcu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisine huzur içinde geldi. .

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek