Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 24 Mayıs 2022, Salı 09:13:41 tarihinde eklendi. 5922 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NEREYE DOĞRU GİDİYORUZ? - Ertan Bayer

NEREYE DOĞRU GİDİYORUZ?

 

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü geride bıraktık. 

Domates 25 TL, Biber 20 TL, Salatalık 15 TL idi. Bu topraklarda tohumlar yanlışlıkla elinden düşse bu ürünler oluyor.  Ancak ülkenin doğru yönetilememesinden dolayı üretici ürettiği ürünü 5 TL’den satarken tüketici 25 TL’de alıyor.

  Nedeni akaryakıt fiyatlarını ve yol vergilerinin yüksek olması.

Oysa şimdi konut kredisi verileceğine çiftçilik yapmak isteyen düşük faizli toprak alma, tohum alma ve gübre alma kredisi verilmeliydi. Ama amaç farklı olunca imkan yaratılan kesim de farklı oldu.

Gençlik haftasını geride bıraktı. Ülkedeki gençler mutsuz ve huzursuz.  Gençlerin kendi ülkesinde iş garantisi yok,  hayat garantisi yok hatta yaşama garantisi yokHayat pahalılığı, insanların saygısızlığı, birilerine göre 9 yıl öncesi milat olurken birileri 9 yıl önce attığı twit yüzünden ceza alırken  özgür yaşamanın bile garantisi yok.

Oysa 20 yıl önce bugünlerde ülkemiz ne kadar güzeldi. En güzeli de insanların birbirine saygısı vardı?  Filmlerimizde bile her zaman iyiler kazanırdı.

O nedenle buradan soruyoruz. “NEREYE DOĞRU GİDİYORUZ?” ülkenin bu halinden memnun musunuz? Adaleti neden sadece kendiniz için istiyorsunuz? Adalet neden hepimiz için eşit değil?

Ülkemizde ki tek olumlu şey önceki günkü CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu’ nun mitingi idi. Umut verdi. Ona da yandaş kanallarda çamur atıyorlar. Hazmedemediler.

İşte bu soruyu vatandaşımız sormalı çünkü seçim yaklaşıyor?

Kalın sağlıcakla….

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek