Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 14 Mayıs 2022, Cumartesi 09:14:05 tarihinde eklendi. 2082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ - Serbülent Avcı

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

 

 

Sevgili yoldaşlarım!

 

Çetin günlerden geçtiğimiz şu günlerde ancak birlikte yol alabileceğimizi unutmamalıyız.

Yaşantım boyunca doğruluktan ve ezilenden yana tavır aldım, hırsızlık, uğursuzluk, yolsuzluk yapmadım.

Tek oğlumu da iyi bir insan olarak yetiştirmeye gayret gösterdim bu nedenlerden dolayı yaşamımdan onur duyuyorum.

Dolayısı ile doğruları söylediğim için dokuz köyden kovulsam da susmak gibi bir niyetim asla olmadı.

Sevgili yoldaşlarım!

Tarihinden ders almayanlar, tekrar aynı acıları yaşamaya mahkumdurlar gerçeğinden hareket ile içimizde ki Hızır paşaları, Yezitleri ve pirinçte ki beyaz taşları ayıklamanın yollarını bu halk 2023 seçimlerinde bulacaktır.

Her seçim dönemi terör ve din üzerinden yapılan siyaset ile bu halkın karnı doymuyor ama katiline aşık koyunun kasabın bacağına gitmesi gibi 70 yıldan beri iktidar olmamış bir partiyi yaşananların sorumlusu gibi görerek 20 yıldan beri iktidarda olan partiye faturayı kesmeyen halk bu dönem evde kaynamayan tencereyi de gördüğü için önümüzde ki seçim dönemin de doğru kararı muhakkak verecektir.

İktidar partisi bu fakir halka erzak ve kömür vaad ederken, muhalefet partileri de bu durumu bir türlü fırsata çeviremiyorlar.

Aslında söylemeleri gereken şey çok basit "biz size balık tutup getirmeyeceğiz, biz size balık tutmayı öğreteceğiz" diyerek insanlara iş ve ekmek sözü vermeliler.

Bu açıdan baktığımda kurulan altılı(6) ittifakı çok önemsiyorum, yayınladıkları ortak bildiriyi yerelde ki il ilçe ve belde teşkilatları halka iyi anlatabilmeli, ancak bu şekilde başarı gelir.

Tek kaygım önce ki dönemler de olduğu gibi çatı aday diyerek seçmenin önüne ılımlı İslama mensup birilerini çıkarmaları bu durumda EKMELEDDİN faciasın da yaşanan yine tekrar eder insanlar sandığa gitmez ve önemli bir tren yine kaçmış olur.

Sevgili yoldaşlarım!

Bu toplumun uyanabilmesi için susmamalıyız, cesur olmalıyız, doğruyu inatla söylemeye devam etmeliyiz bizler susarsak fakir halk daha fazla sömürülmeye devam eder.

Ne diyordu Vedat Türkali "düsündüğünü söylemekten korkmaya başlarsa bir kişi, düşünmekten de korkmaya başlar"

Bu duygu ve düşünceler ile laiklikten, eşitlikten, demokrasiden ve özgürlükten yana olan herkese selam ederim.

Yazdır Paylaş
Diğer Serbülent Avcı Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek