Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 09 Şubat 2022, Çarşamba 10:22:40 tarihinde eklendi. 990 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 BÜYÜKLER-3 - Metin Dikener

3 BÜYÜKLER-3

 

 

Fenerbahçe’de Pereria, Galatasaray’da Fatih Terim, Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, üç büyüklerin teknik direktörleri idi. Takımları ligde  şampiyonluk ümitlerini bitirdi. Onlar da  başarısız damgası yiyerek istifa ettiler, ya da çekip gittiler. Şimdi bu üç büyükler kendi aralarında ligi üst sırada kim bitirir yarışına girdiler.  Fenerbahçe ile Beşiktaş papatya falına döndüler. Puan cetvelinde bir ileri iki geri,  mehter takımı gibi. Peki şu Galatasaray takımına ne demeli? Ligde beğenilecek, ‘helal olsun’ denecek bir maç oynamadılar. Galatasaray taraftarları takımlarının ne kadar kötü futbol oynadığını rakipleri karşısında ne kadar aciz kaldığını hiç bu kadar görmediler! İşte size en güzel örnek; Hazırlık maçı, Galatasaray 2 -Tuzlaspor 6. Galatasaray bu hafta deplasmanda Alanyaspor ile oynadı.  Rakibi ile 1-1 berabere kaldı.  İki puan daha kaybedildi. Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın ipleri sezon sonunda gelecek olan teknik direktörün elinde.  Ara transferde  bir tarafta gidecekler, diğer tarafta gelir gelmez forma giyecekler. Fenerbahçe de bu hafta Başakşehirspor’dan bir gol yedi, telafi edemedi. Beşiktaş’ı bu sezon sonuna kadar, alt yapıdan üst yapıya alınan teknik direktörleri götürecek. Başarılı olursa devam edecek. Beşiktaş kendi sahasında Antalyaspor karşısında yine başarılı olamadı, maç başladığı gibi 0-0 bitti.

  Yazımızın başında üç büyükler dedik,  fakat bu sezon üçünün de süper ligde başarılı olamadığını gördük.

  Şimdi birazda Trabzonspor ‘dan bahsedelim, nasıl başarılı olduklarını görelim. Trabzonspor şu an süper ligin açık ara lideri. Bir nevi şampiyonluğunu ilan etmiş gibi! Yanında, sağında solunda üç büyüklerden bir takım yok değil mi? O zaman soru şu;

Trabzonspor takımının bu kadar başarılı olmasının sırrı ne? Trabzonspor takımı  Galatasaray’dan Beşiktaş’tan ve de Fenerbahçe’den çok daha klas, erişilmesi mümkün olmayan bir takım mı?  Bu soru güzel de, cevabı da doğru verilmeli. Trabzonspor Avrupa kupa maçlarına erken başladı. Dolayısı ile de sezonu erken açtı. Başarılı maçlar oynadı. Ve de Avrupa maçlarını tamamladı.  Süper ligimiz başlarken Trabzonspor hem iyi bir form yakaladı. Hem de oynadığı maçlarda epey tecrübe kazandı, Yazımızın devamı TRABZONSPOR Diyelim,iyi haftalar dileyelim.  

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek