HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 30 Aralık 2021, Perşembe 09:32:22 tarihinde eklendi. 2684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NOEL GEÇTİ, MEKKE’NİN FETHİ 11 OCAK’TA - Ertan Bayer

NOEL GEÇTİ,  MEKKE’NİN FETHİ 11 OCAK’TA

 

NOEL GEÇTİ,  MEKKE’NİN FETHİ 11 OCAK’TA 

Hepiniz bilirsiniz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığımız hafta, 1990 yılından itibaren “Kutlu Doğum Haftası” olarak kutlamaya başlamıştı. Sonra 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ Darbe Girişimi oldu.

Daha sonra Kutlu Doğum Haftası kutlanmamaya başladı. Sonra da öğrendik ki Kutlu Doğum Haftası kapsamında 27 Nisan’da ki FETÖ Elebaşının doğum gününü kutluyorlarmış.

Şimdi dikkat ederseniz, yılsonu yaklaşınca YOBAZ’lar ortaya çıkıyor.  Ya “MÜSLÜMAN NOEL KUTLAMAZ” diyor. Ya da “31 ARALIK MEKKE’NİN FETHİ KUTLU OLSUN” diyor.  Amaç Yeni Yıl Kutlaması yapmak isteyen vatandaşlara dini kullanarak yeni yılı kutlatmamak.

Oysa Noel, 24-25 Aralık’ta kutlanıyor, Mekke’nin Fethi ‘de 11 Ocak’tadır. Ama yobaz bunu bilerek yapar.

Aynı yobaz, Türkiye’de 45 çocuğa tecavüz edilirken sesini çıkarmaz, kadınlar öldürülürken sesini çıkarmaz, hayvanlara eziyet ve tecavüz edilirken sesini çıkarmaz, devlet malı peşkeş çekilirken sesini çıkarmaz.

Aynı yobaz “MÜSLÜMAN ÇOCUKLARA VE HİÇ BİR İNSANA TECAVÜZ ETMEZ” demez, “MÜSLÜMAN HAYVANLARA EZİYET ETMEZ, TECAVÜZ ETMEZ” demez, “MÜSLÜMAN KADINLARI ÖLDÜRMEZ, EZİYET ETMEZ”demez, “MÜSLÜMAN DEVLET MALINI PEŞKEŞ ÇEKMEZ” demez ama “MÜSLÜMAN NOEL KUTLAMAZ” der, “31 ARALIK MEKKE’NİN FETHİ KUTLU OLSUN” der.

O nedenle bizler, zor geçen 2021 yılının ardından 2022 yılını umutlarla karşılayalım. Ve unutmayalım 2022 yılının güzel olması bizim elimizde. Olur da 26 Haziran 2022 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Milletvekilliği Seçimleri olursa, ülkemizin başına yobazları saranları bir daha iktidara getirmeyelim.

O zaman yeni yılın nasıl güzel olacağını hep birlikte göreceğiz.

Yeni yılınız kutlu olsun. Kalın sağlıcakla…

Not: Geçtiğimiz haftalarda bir partinden yapılan açıklamada asgari ücrete son 50 yılın en yüksek zammı yapıldığı belirtilmişti. Asgari ücrete son 50 yıllın en yüksek zammı 1996 yılını 1997 yılına bağlayan yılbaşında yüzde 100 zam yapılmıştı. 2 milyon 820 bin TL olan asgari ücret, 5 milyon 640 bin TL olmuştu.  Zammı Refah Partisi Genel Başkanı Başbakan Necmettin Erbakan yapmıştı.

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek