HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 15 Ekim 2021, Cuma 09:44:57 tarihinde eklendi. 2547 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD'NİN ÜLKÜ OCAKLARINA KARŞI OLAN HAZIMSIZLIĞI TÜM TÜRK GENÇLİĞİNE ALENİ TEHDİTTİR - Doğukan Önal

Kıymetli Okurlarım, ABD, sözde müttefikimiz.. lakin gün geçtikçe ve dünya şartları değiştikçe de eski gücünü kaybettiğinden ötürü kendi iç politikasını egale etmek amacı ile özellikle Türkiyeye karşı hasmane tavırlar takınmaktan çekinmeyen dost görünümlü düşman suretine bürünmekte.
ABD'NİN ÜLKÜ OCAKLARINA KARŞI OLAN HAZIMSIZLIĞI TÜM TÜRK GENÇLİĞİNE ALENİ TEHDİTTİR

 

Adamların alt yapısı o kadar berbat ki yani ona harcamaları gereken para yaklaşık 1 trilyon dolar, Afganistanda mağlup, Irakta mağlup, Suriyede mağlup, PKK ve PYD'ye verdikleri destekte mağlup olmuşlar, ağır bir salgın şartları altındalar ama hiç üşenmeden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı için saçma kararlar alma, iftiralar atma ve araştırmalar yapma peşindeler.

 

Ülkü Ocaklarına karşı bakışınız nedir, nasıldır bilmem. Lakin biliniz ki, ülkü ocakları mazisinde şehitler kanı barındıran bünyesinden Türk siyaset, sanat ve bilim adamı noktasında nice saygın şahsiyetler  çıkaran, mümtaz ve kutlu  bir ocaktır.

 

Ocak havası başkadır, içtiğiniz çaydaki tüten duman sizin Türk İslam ülküsüne olan aşkınızın feryadını temsil eder. Ocak bir pişme yeridir. Koskoca bir tarihin bütün sorumluluklarını üstünüze alırsınız ve o cılız omuzlarınızda çileyi kendinize yoldaş edinip kendinizi sadece ve sadece milletinize adar, hiç bir karşılık beklemeden mücadele edersiniz.

 

Ocak bir elek makinesi gibidir, içine giren temiz yüzlü, ak alınlı anadolu çocuklarını muhafaza eder, lakin niyeti bozuk olan kim var ise de sonunda içinden atar.

 

Azîz Sancar bu ocaktan yetişmiştir mesela. Demem o ki yapılan onca algı operasyonuna karşı bu ocak yaklaşık yarım asırdır Türkiye'nin sosyolojik bir gerçeğidir.

 

ABD'nin ve diğer avrupa ülkelerinin her fırsatta Ülkü Ocaklarına karşı hasmane tavırlar ile hareket etmesi ki Rusyanın dahi belli zamanlarda bunu yaptığını hatırlıyoruz, aslında Ülkü Ocaklarının maddede ki temsiline değil manada ki temsiline düşman ve hasım olduklarının göstergesidir.

 

Bu saydığım devletlerin hiç biri Turanı istemez, Nizam-ı alem ile eşit olmuş bir dünya, huzura ve sükuna kavuşmuş bir dünya istemez, Bunların hiç biri güçlü bir İslam ümmeti, güçlü bir Türkiye istemez.

 

Bunun içinde bu mefkurelerin sinir ucu olan kurum, vakıf ve oluşumlara kesinlikle hasmane bir tavır içerisinde olurlar. Ülkü Ocakları büyük Türkiye idealinin en katı savunucusu olduğundan, ideolocyasında Nizam-ı Alem-i esas aldığından  ( lütfen bu sözüme dikkat buyurunuz; ) KÜRESELLEŞME PROJESİ ADI ALTINDA İNSANLIĞIN TÜM DEĞERLERİNE SUİKAST DÜZENLEME GAYRETİNDE OLAN her devlet ve ülkeye otomatikman tehdittir.

 

Ey şuanda tiktokta, ınstagramda vaktini öldüren benim genç kardeşim; sınırsız, bayraksız bir dünya peşindeler, bütün değerlerine suikast peşindeler, seni kendi şizofrenik planlarında sadece ve sadece köle yapmak istiyorlar bunun farkına varmayacak mısın?

 

ABD'nin bu yaklaşımı sana bir şeyleri anlatmıyor mu?

 

İster CHP'li ol, İster AK Partili, İster MHP'li, İster isen başka partili ol.

 

Ama şunun farkına var benim genç arkadaşım, bugün küresel plânların hedefinde senin yarın ki hedeflerin var. Seni gavura uşak yapma gayeleri var. Ve buna engel  olan kimler var ise hangi kurum, hangi kuruluş, hangi şahsiyet var ise üzerine gidecekler, ambargolar ile yıldırmaya çalışacaklar, sosyal medya suikastleri düzenleyecekler.

 

Buna tepki koymak, ülken için geceni gündüzüne katmak,bu toprakları bize vatan yapan ecdadına namus borcundur. Bunu unutmayasın.

 

Kalın sağlıcak ile.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek