İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 02 Eylül 2021, Perşembe 09:27:37 tarihinde eklendi. 1638 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SÜPER LİGİMİZ DE TAKIMLAR - Metin Dikener

Süper ligimiz başladı. Dahası üçüncü hafta maçlarıda tamamlandı.Lige hazır olan iyi neticeler alan iyi takım kuran Trabzonspor ligin liderliğine yükseldi. Ayni puana sahip olan bu sene mutlaka şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe iki deplasman bir iç saha olmak üzere üç maçınıda kazandı. Ama ne varki Fenerbahçe ideal takımı ile sahada bir türlü olamadı.İlerleyen haftalarda Fenerbahçe’nin daha iyi olacağını arzu edilen takım tertibi ile maçlara çıkacağını düşünüyorum.
  SÜPER LİGİMİZ DE TAKIMLAR

 

Galatasaray takımıda oynadığı ilk iki maçını iyi futbol oynayarakkazandı.Fakat son maçta Kasımpaşa karşısında daha oyun başında 2.0  önde götürdüğü maçta rakibi ile 2.2 berabere kalması kafada soru işaretleri bıraktı. Galatasaray bilhassa Kasımpaşa karşısında bariz defans hataları yaptı. Bunda en büyük etken orta saha futbolcularının defansa yardım etmemesi adam almaması rakibe rahat futbol oynayacak boş alanlar bırakması. Bunlar mutlaka görülmüştür vede giderilir. Ben Beşiktaş takımını geçen seneden dahada iyi gördüm.   Teknik direktörleri Sergen Yalçın’da bunun farkında. Beşiktaş defansı değişmedi ama forvet futbolcuları doğru ve yerinde transferler ile gol yollarında çok etkili bir hale getirildi. Süper lig te takımların belini büken çok çok iyi durumdan çok kötü duruma düşüren maddi konular.  Geçen sene izlediğiniz süper takım dediğiniz bir takımı bu sene tanıyamıyorsunuz. Nedeni belli. Kaliteli futbolcular birer birer gitti.  Takım yeniden bir yapılanmaya girdi.  Bir çokfutbolcular transfer edildi. Alınanlar satılanların kalitesinde değildi.Takım bir türlü istenen kıvama gelmedi. Takımların teknik direktör değiştirmesinin bir nedeni bu değil mi? işte Gazişehir Gaziantep Spor geçen sene şampiyonluğa oynayan Başakşehir Futbol Kulübü dahası Alanyaspor ve Göztepe gibi takımlar bu görüş ve sözlerimizi doğruluyor değil mi? Süper ligimiz de ilerleyen haftalar da hatalar görülür, giderilir. Takımlar daha güzel bir hala getirilir diyor , ben yine de tüm takımlara başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek