33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 09 Temmuz 2021, Cuma 09:18:49 tarihinde eklendi. 3090 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HADİ BAKALIM. - HAYRİ AKPINAR

Bu şehri, Çıkın yüksek bir yere seyredin, gecesi başka, gündüzü başka bir güzel, Çevirin yoldan geçeni öylesine sohbet için, Dili başka, sözü bir başka güzel. Ondandır devlet görevi için gelipte gidemeyen memur hemşerilerimizin tutkusu, vazgeçemeyişi.
HADİ BAKALIM.

 

Böylesine güzel ve huzurlu bu şehir hiçbir zaman sorunlarına karşı gerekli ilgiyi ne devletten nede siyasilerinden göremedi, görmezden gelindi. Halkın uysal ve ağırbaşlılığı sömürüldü, kullanıldı. Çok değildi sorunlarımız ama ciddiydi can yakıcıydı, can alıcıydı.

         Yıl olmuş 2021 Trakya’da neredeyse köylerin bile içinden geçmeyen D-100 Karayolu Lüleburgaz’ın göbeğinden geçiyor. Yıllardır siyasilerin seçim vaatlerinde olupta bir türlü yerine getirilmeyen söz. Siyasi kurgular üzerine her defasında ortaya sürülen yem, vaat, umut. Elle tutulur hiçbir şey yok, umurlarında değil zaten. Onların derdi varsa yoksa gelecek seçimde koltuk paylaşım sevdası.

         Bir çok Avrupa ülkesinin 1 ayda trafik kazasından hayatını kaybedenlerden fazla, güzelim şehrimizin güzelim insanlarının 1 yılda trafik kazasından hayatını kaybetmesi. Burada hayatını kaybeden her bir candan, Her acıdan , Bu sorunu çözmeyenler sorumludur. Suçludur.

         Sebepleriniz varsa anlatın ikna edin bizi ve çözüm üretin.

         Sayın Selahattin Minsolmaz; her seçim zamanı afili resimler ile vaatleriniz de yok muydu Çevre yolu, Dere ıslahı-çevre düzenlemesi, Taşköprü restorasyonu. Neden biri dahi yapılmadı demiyorum başlanmadı bile.

         Sayın Turabi Kayan; Daha şimdiden gelecek siyasi hayatınız için kulisler yaparken Şehrin sorunları için siz ne gibi çalışmalar yaptınız? Bir anlatsanız da bilsek.

         Sayın Vecdi Gündoğdu; Lüleburgaz’a kaç defa geldiniz ve Lüleburgaz sorunlarından hiç bilginiz var mı? Siz Kırklareli merkezin milletvekili değilsiniz, Bu ilin her bir Cm2 sinin ve kişisinin milletvekilisiniz, İnanın Lüleburgaz’da yalnız şöyle bir tur atsanız 100 kişiden 5’i sizi tanımaz, Peki siz ne yaptınız Lüleburgaz’ın sorunları için?

         Bu şehri 19 yıl yönetip en büyük sorunumuz olan Çevre yolunu çözemeyen Sayın Emin Halebak kendinizi hala başarılı buluyor musunuz?, Gençlere 19 yılınızın hikayesini anlatırken ”Şehrin çevre yolu sorununu çözemedim, yeterince gayret göstermedim” diyor musunuz?

         Sayın Murat Geren’li siz görevdesiniz, size şimdilik ne yaptın diye soramayız, zamanı geldiğinde soracağız elbet. Ancak ne olur aklımız ile alay etmeyin, siyaseten söylemlerden lütfen uzak durun, Biz sizden samimiyet ve hizmet istiyoruz. Yolları süpürmeseniz de olur. Sizde bal gibi biliyorsunuz ki devletten Dere’yi bize verin biz yapalım demek ile Al buyur Dere sizin denmiyor.. DSİ işlerine bir proje ile hiç müracaatınız var mı? Onu da geçtim, Dsi’lerinden hiçbir talebiniz oldu mu?

         Değerli siyasilerimiz maksadımız size sitem etmek değil, (Edecekse de onu Sandık önümüze geldiğinde ederiz.) sorunlarımızı anlamanız ve kendi siyasi hevesleriniz düşünceleriniz neyse bir defalığına Şu Lüleburgaz halkı için vazgeçip hep birlikte Türkiye’ye örnek çalışma içinde olun. Bunu yapabilirsiniz biliyoruz, bunu başarırsanız sorunlarımızı da çözersiniz.

         14 Temmuz günü Kent Konseyi önderliğinde Lüleburgaz Halkı sorunlara dikkat çekmek için bir yürüyüş düzenlemiş Başkan Binnur Dinç ve Ekibini kutluyorum. Halkın büyük katılımı olması gerektiğine inanıyorum.

         Tüm siyasilerimizin samimi olduğunu göstermek adına katılacakları inancındayım.

                                                                          

                                                        SMMM Hayri  Akpınar

 

Yazdır Paylaş
Diğer HAYRİ AKPINAR Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek