HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 09 Temmuz 2021, Cuma 09:18:19 tarihinde eklendi. 2775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GDA 2021 - Doğukan Önal

Kıymetli okurlarım, Geçtiğimiz aylarda Türkiye Gençlik Vakfı'nın Genç Diplomat Akademisi Programına başvurmuştum. Kendi alanında ihtisas sahibi kardeşlerim bu programa seçilme ve katılma mutluluğunu yaşıyorum.
GDA 2021

 

Program boyunca Basın İlan Genel Müdürü Rıdvan Duran, SETA Vakfı Genel Müdürü Burhanettin Duran, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Sn. Enes Emnioğlu ve Küresel çapta Liderlerin danışmanlığını yapan MohamedNisby ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakan yardımcımız Alparslan Bayraktar gibi isimler ile çok faydalı bir zaman dilimi geçirdik.

Ülkemizin maruz kaldığı tehlikeleri, enerji politikalarını, 2023,2053 ve 2071 vizyon ve misyonunu genel hatları ile masaya yatırarak, milletimizin ve ülkemizin gelecekteki güçlü hamlelerini konuştuk.

Kıymetli Genç Kardeşlerim,
milli ve manevi degerlere sahip tüm STK'larımızı takip ediniz. Kişisel gelişiminize artı katacak binbir program ile köklü geleneğimiz vakıfçılık çalışmaları altında kendinizi büyük Türkiye'ye hazırlayınız.

Unutmayın, rakibimiz çok ama biz umutluyuz, azimliyiz ve güçlüyüz.

Bu vesile ile Genç Diplomat Akademisi Programını düzenleyen başta Türkiye Gençlik Vakfı ailesine, Kıymetli Genel başkan Sn. Enes Emnioğlu'na, Kıymetli Program koordinatörlerimiz Sn. Hakan Altuntaş ve Abdullah Kutay'a teşekkür ve minnetlerimi bir borç biliyorum. Kalın sağlıcak ile.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek