Lüleburgaz’da bayramlaşma LYSA’da yapıldı
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu
Bugün ve yarın 30 derece
Encümen ve komisyonlar belli oldu
Bu yazı 25 Haziran 2021, Cuma 09:19:54 tarihinde eklendi. 3186 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TURKOVAC HAYIRLI OLSUN - Doğukan Önal

Değerli okurlarım, Covid 19 pandemisi ne yazık ki dünyada yıkıcı etkilere yol açtı. Henüz bitmeyen bu salgında bir çok yakınımızı, dostumuzu ve akrabamızı kaybettik.
TURKOVAC HAYIRLI OLSUN

 

Aşı tedarik çalışmalarında Türkiye'nin başarısı yadsınamaz bir gerçek. Dünyanın aşı savaşı noktasında birbirlerine dişlerini bileyen ülkeler ile dolu olması bize bu konunun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Bende tercihimi inaktif aşıdan kullanarak aşı hakkımı kullanmış bir kardeşinizim. Bu yaz içinde tahmin ediyorum aşılama yeterince sağlanacaktır, lakin asıl tehlikeli mesele aşı'nın diplomatik bir savaşa dönme tehlikesidir ki o yoldayız.

O Çin aşısı benim ülkeme giremez, bu alman aşısı olanı kabul etmiyorum, öteki Rus aşısı olanı kabul etmiyorum diyor. Ne büyük rezalet! Şuan aşı ayıracak durumdamıyız?

İşte bu noktada faz3 çalışmalarını sürdüren Türkovac aşısı çok büyük önem arzediyor. Aşı üretimimiz sayesinde güvenilir olacağımız gibi, aşı ırkçılığı ve diplomasisine karşı elimizde kuvvetli bir koz olacak, en mühimi ise bir an önce salgının etkilerinden kurtulma noktasında güzel bir adım atacağız.

Sağlık bakanlığımız ve üniversitelerimize teşekkür ediyor, Turkovac'ın dünyada muteber bir aşı olacağına inanıyor, tüm kardeş ve büyüklerimi aşı olmaya davet ediyorum.

Kalın sağlıcakla.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek