Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 10 Haziran 2021, Perşembe 09:15:34 tarihinde eklendi. 1472 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR BAL LİGİNE KATILMALI - Metin Dikener

LüleburgazsporbaşkanıSn.Yılmaz Canpolat ‘bu sene BAL ligine girmeyi dondurduk’ dedi. Bana göre Sn. Başkan bu konuda bir açıklama yapmalı.
LÜLEBURGAZSPOR BAL LİGİNE KATILMALI

 

Lüleburgazspor taraftarlarıda neden girilmediğinin farkına varmalı. Sn. Başkan ve yönetimede şu soru sorulmalı; LüleburgazsporAntalya’ya  kampa neden gitti? Antalya’da takım ile ilgili neler yapıldı? Bu soruları şöyle yanıtlayabilirim;Lüleburgazspor Antalya’ya teknik ekip ve takımda oynatmayı düşündüğü futbolcularla gitti. Burada iyi kötü bir kadro oluştu. Lüleburgaz’a döndükten sonra  çalışmalara başlandı. Ana caddelere bayraklar asıldı. Lüleburgazspor eski özlenen günlere dönüyor  havasıyaratıldı. Kulübe üye yapılmayabaşlandı. Tabii bunlar futbolda olması gereken güzellikler.Peki güzel olmayan ne?Lüleburgazspor bal ligine neden katılmıyor? SizLüleburgazspor kadrosunu kurdunuz.Teknik ekibiniz ile çalışmalarada başladınız. Her şey hazır iken bal ligine girmiyorsunuz. Siz  liglere sokmadığınız teknik ekip ve futbolcuları oynatmadan bir sene elinizde nasıl tutacaksınız? Futbolda bunun doğruları ne.Bu sene bal ligine mutlaka girmelisiniz. Bal liginde oynarken  hem rakiplerinizi  Hemde hatalarınızı göreceksiniz.Futbolcularda yan yana oynayarak tecrübe kazanacak. İyi bir ekip olma adına doğru  adımlar atılmış olacak.  Efendim yaz sıcakları.Peki oynayacağın takımlar başka dünya takımlarımı.Örnek Avrupa şampiyonası.   

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek