HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 25 Mayıs 2021, Salı 09:18:01 tarihinde eklendi. 1766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GALATASARAY VE FATİH TERİM - Metin Dikener

Beşiktaş’ın hem SüperLig hem de TürkiyeKupasınıkazanmasını,çokzorşartlaraltındabaşarıyakalamasını datakdirvetebrikediyorum.
GALATASARAY VE FATİH TERİM

 

GalatasarayTeknikDirektörüFatihTerim’inşampiyonlukgittiktensonrasöylediğisözleridilegetiriyorum! FatihTerim’i  severveyasevmezsinizamabirgerçekTerimbugünTürkiye’nin en iyiTeknikDirektörlerindenbiridir. OLAY HABER’desporyazılarımda en fazlatenkitettiğimamayinedeSezar’ınhakkınıSezar’averenO’nutakdiredenbiriyim! Aslındacezaalırken bile Terimhepdoğrularısöyledi! Bakınnelerdedi.40 maçve 42 haftayasıkıştırılarakoynananbirlig, son ikihaftamaçlarındagalipgelirkenyediğimizgolleraverajilekaybettiğimizSüperLigŞampiyonluğu, kısmet değilmiş.Federasyonvekurullarınagöğsümüzügerdik.Basınla, hakemlerleveFederasyonileuğraştık.Cezalarbizegereğindenfazlaverildi.Terim’inbusözüçokdoğrubirfutbolsezonundabukadarcezaalan,takımındanuzakkalan, dünyadabirbaşkaTeknikDirektöryoktur. Terimdışarıdakirakipleraleyhimizeçalışırken, içeridekilerdahatehlikelidir.Terimbusözlerikendibaşkanveyönetimine mi söyledi?Devamında,  yaşadığımızolaylarbir nevi savaşgibiydi. Terim’in son sözleriiseaslındaşu; SüperLigşampiyonluğukesinlikle son haftayakalmamalıydı.Biz bunupuanfarkıiledahaevvelbitirmeliydik.Galatasaraysezonbaşındaçokpuanlarkaybetti.

TamamdahocamBeşiktaştakımıda düşmepotasınınüzerindenligliderliğineyükselmedi mi?GalasarayiçsahadaTrabzonsporileberaberekaldıktansonradeplasmandaAntalyaspor, GençlerbirliğiveDenizlisporiçsahadaKonyaspor, BeşiktaşveMalatyasporolmaküzeretümmaçlarınıkazandı! OysaBeşiktaş son üçmaçınikisindeGalatasarayveKaragümrüktakımlarınamağlupoldu.Elinde 2 golavarajıkalmıştı.GalatasarayDenizlisporileoynarkenmaçınikincidevresindeligşampiyonluğununaverajakalacağınınfarkınavardı.Dahafarklıbirgalibiyetalabilirdi.HeleheleiçsahadaMalatyasporkarşısında ilk devreyibırakgalibiyeti, mağlupolarakkapadı.İkincidevreattığıgolleryeterlideğildi! BanagöreGalatasaynedenşampiyonolamadı?DenizlisporveMalatyaspormaçlarıçokfarklıskorlarlabitebilirdi.Galatasarayforvetveortasahadaoynayan net golpozisyonlarıbulanbeceriksizlikörneğigösterenfutbolcularınınyüzündenligşampiyonluğunukaybetti.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek