Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 21 Mayıs 2021, Cuma 09:20:54 tarihinde eklendi. 3110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DIŞARISI YANIYOR! İÇERİYİ TAHKİM ETMEK ZORUNDAYIZ! - Doğukan Önal

Kıymetli okurlarım, Benim bugüne kadar ki en büyük talihsizliğim ileride gerçekleşecek olayları tarih şuuruna nazaran gördüğüm zaman bunları etrafıma anlatamamammdır. Mesela Ayasofya’nın açılacağını açıldığından 8 ay önce söylemiştim, ama sosyal medyada linçe uğradım. Zira belki biraz daha yaşlı olsaydım, belki biraz daha tanınsaydım, birazda maddi gücüm olsaydı belki de muradım yerine gelecekti. Olsun, zararı yok, mesele doğruyu dile getirmek ise sırtımdaki vebali hafifletmek adına bedeli ne olursa olsun tek başıma da kalsam konuşacağım.
DIŞARISI YANIYOR! İÇERİYİ TAHKİM ETMEK ZORUNDAYIZ!

 

Türkiye’nin iç siyaseti öyle uç ve öyle karışık ki ne yazık ki dışarımızda gerçekleşen olayları göremiyoruz. İsrail’in her ramazan bayramında yaptığı zulüm bu sene de tekrarlandı. Tabi olayı hemen ‘’ Arap-Türk’’ meselesine çeviren cahiller, mankurtlar oldu. Yahu inanın bunlara birkaç tane koyun verseniz bunları güdemeyecek kapasitede adamlardır. Ufukları öyle dar ki Ah kardeşim…sen ömrü hayatın boyunca İsrail’i okudun mu? İsrail ne iş yapar? Amacı ne okudun mu?  haberin var mı? Bill Gates Trakya’da arazi satın alıyor dekar dekar dönüp baktın mı? Hayır!

Ben sana anlatayım kardeşim, sen fabrikada ki çay molalarında makara yaparken İsrail senin etrafını çeviriyor. Üstelik seni de maddi olarak kendine bağımlı ediyor, sana kredi çektirip seni faize mahkum ediyor, sen araba aldım sanıyorsun ama o bankanın, sen ev aldım sanıyorsun ama o bankanın neticede faizi ödemek için yıllar geçiyor, ama bu arada evde ailen ile huzurun bozuluyor zira öde öde bitmiyor, evdeki hesap pazara uymuyor, yetmiyor gönderdiği tohumla mahsullerine hastalık bulaştırıyor. Ey tarlada çapa sallayan Mehmet amca…  Siyonizim duruyor mu? Durmuyor.

Sen bu borç sarmalından kurtulmanın hesaplarını yaparken o sapık inancının gereğini yapıyor. Çünkü seni bağlamış. Tepki veremeyecek hale getirmiş. Öyle ki sen kıldığın iki rekat namazda borçtan nasıl kurtulurum diye düşünüyorsun…  Bu durmayan çete ne yapıyor? Bir inancı var bunların nedir o? Arz-ı Mevud’u gerçekleştirmek.. Yani Fırat ile Nil arasında ki yerlerin hepsine hakim olmak ve oradaki 7 kavmi de yok etmek. ‘’ Abe kızanım Türkiye ile ne alakası var?’’ diyeceksin.. Ben sana söyleyeyim, onların planı Kayseri’ye kadar içine alıyor Türkiye’yi.. Peki etrafında ki ülkelere bak ne halde? Hepsi paramparça bir sen kalmışsın. O şimdi hedefe seni koymuş, arazilerini alıyor, sermayesi ile kurulan bankalar ile borç karşılığı arazilerine el koyup ihaleye çıkarıp kendi şirketlerine satıyor.

Peki duruyor mu? Durmuyor. O seni tahrif edilmiş inancına göre goyim olarak görüyor. Nedir bu? Ona göre sadece kendisi seçilmiş ırk ve millet zira onun inancı ırkçı bir inançtır. Sen ise ona bir hizmetkarsın.. bütün hamlelerini bu sapık inanca göre yapıyor. Seni kölesi yapmak istiyor. İşte o kölenin adı goyim.. Bunun içinde başta gıda olmak üzere birçok işi tekeline almış durumda. Bir örnek vereyim sana ABD’de ki multimilyarderlerin yüzde 45’i Yahudi... Demokrat ve Cumhuriyetçileri bunlar finanse ediyor. Yani bir bakıma onlar Amerika’yı yönetiyor, Amerika onlar ne derse onu diyor. Salgından sonra da yeni oyuncakları Çin.. bunu da konuşuruz.. Ama o her daim arkasına saklandığı kuklaları ile sana maddi manevi saldırıyor.. bak ermeni soykırımını kabul ettirdi, PYD’ye 20 bin tır silah göndertiyor, Irak’ta Suriye’de granitten tüneller kazdırıyor ki top mermisi bile işlemiyor….

Ama mesele ne kardeşim? Ben sana hadis-i şeriflere göre konuşuyorum, Bu topraklarda kan durmayacak. Yani bir beka meselesi her daim revaçta ve önemli. Etrafın ateş çemberi olmuş, evet diyeceksin ki ulan Doğukan çıkmış konuşuyorsun senin benim tenceremden haberin var mı? Eh işte bende sana tam onu diyorum…  Tencereyi doldurursun elbet ama kardeşim bu ama güzelim topraklar elinden giderse ve Maazallah bir gün bu bayrak bu ülkenin burçlarından inerse ve bunu sen değil senin çocuğun görürse inan o gün çocuklarımız ve torunlarımız tencere bile bulamazlar bırak yemeği..

Tehlike o kadar büyük ki gerek 2 yıldır köşe yazılarımda gerek ise yaptığım TV programlarında bunu anlatıyor, üstünde duruyorum. Hülasası Siyonizm bu gün Mescidi Aksa’da Araplara saldırıyorsa bu onların Arap olduğu için değil inancı için, onları o topraklardan sürüp Mescidi Aksayı yıkıp Süleyman mabedini yapmak için. Bizleri de Anadolu’dan Türk olduğumuz için değil Müslüman olduğumuz için sürmek istiyorlar. Çünkü onlar kukla olmuş Arap devletlerini değil bizi tehdit olarak görüyorlar.

Ama biz içeride paramparçayız. O Beşiktaşlı bu Fenerli, O bu partili bu şu partili, O sağcı bu solcu, O şöyle bu böyle…. Ben size soruyorum; Biz bu içimizi tahkim etmez isek ateş bizi yakmaz mı? Size bir şey söyleyeyim eğer kendimize gelmez isek bu ateş bizi de yakar. Bizim özümüz kendimiz ile barışmakta, Bizim gücümüz İslam’a bağlılıkta. Bizim kuvvetimiz milli değerlerimize sahip çıkmakta. Ola ki toparlanalım. Ama ne olursak olalım, bir olalım, birlikte olalım, Allahın ipine hep birlikte sarılalım. Bu bayrak altında kardeşçe yaşayalım.. ki ileride pişman olmayalım.

Kalın sağlıcakla.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek