Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 26 Mart 2021, Cuma 09:42:07 tarihinde eklendi. 2589 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CANIMIZDA VERGİMİZDE FEDA OLSUN - Doğukan Önal

Kıymetli Okurlarım, İslam hayatın her alanını düzenleyen ve nizam veren bir dindir. Öyle ki tuvalete nasıl gireceğinizden tutunda, uyurken nereye döneceğinizi bile belirler ve bu konuda uyulması gereken talimatlar verir.
CANIMIZDA VERGİMİZDE FEDA OLSUN

 

Bir mümin için aslolanitikaddır. Amel itikaddan sonra gelir. Yani siz ilk önce doğru inanmak zorundasınız. Namaz kılmamız,oruç tutmanız cennetteki derece içindir bir bakıma. Amma... yanlış inanıyorsanız zaten namaz kılmanızın oruç tutmanızın çokta bir faydası olmaz.

Mehmet Boynukalın Hoca, ne yapmış? Faiz haramdır demiş. Doğru olanı söylemiş, Ne yapmış? Bir İslam hukuku profesörü olduğu için ehil olduğu alan hakkında görüş belirtmiş.

Bakıyorum da  bu bazı kesimleri rahatsız etmiş.

Efendiler,

Bu ülkede biz kürdistan istiyoruz diyenler oldu, Allaha, peygambere küfredenler oldu, hatta ve hatta 20.000 eşcinsel Ramazan ayının ortasında taksimde yürüyerek "Recep ile Şaban'ın münasebetine Ramazan engel olamaz" dedi de, Boynukalın hocaya diş bileyenler bunlara tek kelâm etmedi, edemediler.

Çünkü özgürlüktü onları bu yaptıkları rezil eylemler için koruyan kahrolası kisve. Lâkin bu özgürlük bir türlü, bir kere olsun dindarları koruyamadı.

Sakal bırakırsın uucu derler, namaza başlarsın Tayyipçi olmuş derler, bol giyersin hoca mı oldun derler. Hele takke giymeye gör, irticacı olursun, geri kafalı olursun.

Amma... haham 2 metre sakal bırakır, o özgürlüktür, papaz kapkara giyinir o saygı duyulası bir meseledir pos bıyıklı alkolik jakobenler için.

Vicdanınıza soruyorum; Bu adalet midir? Bu hak mıdır?

Bir İslam hukuku profesörü okuduğu ve ehil olduğu bölüm ile ilgili konuşmayacaksa neden üniversiteden maaş alıyor? Neden imamlık yapıyor?

Aaaa şöyle diyenler de var: " İmam camiden bir yere çıkmasın, İmam görüş belirtmesin, İmam her şeyi vicdanın da yaşasın."

Bende onlara şunu soruyorum;

Hz. Peygamberde bir imamdı. Doğruyu söyledi insanları adalete çağırdı, hidayet yolunu açtı, ama aynı zamanda devlet başkanı idi.

Şimdi Boynukalın hocaya ayar vermeye çalışanlar, O dönemde yaşasaydı Hz. Peygambere " Ya Resullallah siz devlet başkanlığı yapmayın, sadece imamlık yapın mı diyecekti?"

Mızrak çuvala sığmıyor artık. 21. Yy. Türkiyesinde doğruları söyleyen bir imam gündem edilip siyaset alanına gündem belirliyor ise daha çok işimiz var demektir.

Birilerinin kini ve nefreti bitmemiş demektir. Ne yazık ki daha çoook yolumuz var demektir.

Bırakalım herkes işini yapsın bencede. Hakikati haykıran imamlarımıza canımız da vergimizde feda olsun.

Rabbim milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Dua ve selam ile.




Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek