Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 09 Mart 2021, Salı 09:30:42 tarihinde eklendi. 16078 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

(CHP’Yİ HDPKK), (İYİ PARTİ’Yİ CHP), TOPUNU DA ABD ESİR ALMIŞ -

(CHP’Yİ HDPKK), (İYİ PARTİ’Yİ CHP), TOPUNU DA ABD ESİR ALMIŞ

 

Önce CHP-HDPKK ilişkisine bakalım. PKK askerlerimizi şehit eder. Bombalı araçlarla katliam yapar. Çocuk öldürür. Öğretmen öldürür. Ormanları yakar. Yol, baraj, havaalanı inşaatlarında çalışan işçilerimizi öldürür. İş makinalarını yakar. CHP’den bizleri tatmin edecek bir kınama gelmez. Verdiği tepkiler zoraki, sıradan, -bir gözünü kırparak- “anlarsın ya” der gibidir. Ya hu sekiz yaşındaki çocuğu kaçırmışlar, on üç yaşındaki kızları alıp götürmüşler. Bunları insan sokakta görse, yüzüne tükürür. Bunlarla bir araya gelip konuşulur mu.? Çay içilir mi.? Sohbet edilir mi.? Dost olunur mu.? Ne yazık ki, elleri bağlı. Kardeşlerimizin şehit edildiği gün dahi, bunlar için CHP’den “dostlarımız” diye beyanat geldi.

Peki; HDPKK ne verdi ki, CHP’yi bu denli esir etti.? Seçimlerde destekledi efendim. Yetmez mi.? CHP Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Antalya Büyükşehirlerini PKK sayesinde kazandı.

İyi Parti’ye gelince daha parti kurulmadan, Meral Akşener CHP’nin araçlarıyla Türkiye turuna çıktı. “Akşener geliyor.! Falan yerde, falan salonda konuşma yapacak.” Lüleburgaz’da bile şahit olduk. İyi Parti MHP’den kopar kopmaz, CHP tarafından esir alındı. Yarım asırdır siyasi arenayı izlerim. Hiçbir partinin başka bir partinin kuruluşuna bu kadar sevindiğini, bu kadar yardım ettiğini görmedim. Dedim ya; İyi Parti CHP tarafından esir alınmış durumdadır. Onlar da konuşurken CHP’ye biraz yakın, PKK’ya biraz yumuşak davranmaya çalışıyorlar. “Kayyum olmaz, Demirtaş serbest bırakılsın, Boğaziçin’de DHKPC haklı…” gibi.

Öbür taraftan aynı İyi Parti Diyarbakır annelerinin yanında yer almıyorlar. Aman CHP küsmesin.! Diye. Dedim ya hepsi ABD’nin esiri. Son olaylar, yani üç kahramanımızın ve on üç rehinemizin şehit edilmesiyle ilgili beyanlar. “Neden operasyon yapıldı.? Neden PKK ile pazarlık yapılmadı.? Suçlu Erdoğan. Neden Öcalan devreye sokulmadı.?” Bütün muhalefetin söyledikleri aşağı- yukarı bunlar. Önce şunu söyleyeyim. Ben PKK nezdinde Öcalan’nın Kılıçdaroğlu kadar itibarı olduğunu düşünmüyorum. ABD PKK’yı Öcalan’ın elinden aldı, bize teslim etti. Öcalan’ın sadece sembolik değeri var. Sahada sözü geçmiyor. Hükümet barış süreci, seçim zamanı bildiri okutma gibi hamlelerle denedi, olmadı. Ama Kılıçdaroğlu öyle değil. O sahada. Görevden alınan belediye başkanlarını, Selahattin Demirtaş’ı kim O’nun kadar savundu. Hakkari’de bayraksız miting yaptığını, “özerklik hakkınızdır, vereceğiz” dediğini de unutmayalım. Şehitlerimiz için ağlıyoruz, ama PKK ile pazarlık olmaz. Denediler, gördüler. Rusya’ya bakın yüz binlerce insan öldürdü. (Çeçenistan, Kırım vs.) Kimseye acımadı, ama kazandı. Rusya bize örnek olsun.

Muhalefet korosundaki seslere, sözlere bakılınca şu anlaşılıyor. Kimin elinde hangi enstrüman olursa olsun, hep aynı besteyi çalıyor. Şarkıyı besteleyenin ABD olduğu besbellidir. Hükümete, Erdoğan’a çatarken son derece şiddetli, PKK’ya son derece yumuşak. Eh ne de olsa patronun köpeği.      Saygılarımla…….

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek