HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 26 Şubat 2021, Cuma 09:42:29 tarihinde eklendi. 1627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEVLET İLE HÜKÜMET - Doğukan Önal

Kıymetli Okurlarım, Hepimizin kendi çapında bir siyasi görüşü vardır. Bu durumda bu ülkede kanuni teminat altına alınmıştır. Bu sebepten ötürü isteyen her vatandaşımız hükümette bulunan siyasi partileri eleştirebilir, seçimlerde desteklediği herhangi bir muhalefet partisine oy verebilir.
DEVLET İLE HÜKÜMET

 

Lâkin son yıllarda öyle bir durum vuku buldu ki, bu ayrım yozlaştı, bu gün hükümeti eleştireyim derken devletin tüm mekanizmalarının kolonları zehir zemberek eleştiriler ile yıpratıldı. Sabahtan akşama kadar gidin hükümeti eleştirin kardeşim, bağırın, çağırın, neticede partilerin kendini çek edeceği bir seçim elbet gelecek, amma ve lakin siz gidip, öğretmene, Kaymakam'a, Vali'ye militan derseniz, bir defa devlet ciddiyetini yıpratmaya yol açarsınız.

A partisi gider, B partisi gelir. Sabit olan Türk devlet geleneğidir ve bu gelenek siyasi malzeme yapılamaz. Zira, bu millet devletini korumak  için sadece Çanakkale'de cephede 250.000, Hastanelerde 150.000'e mehmetçiği şehit vermiştir.

Sel gider kumu kalır, Devletsiz kalan bir CHP'li ile AK Parti'linin yaşayacağı dert ve ızdırap aynıdır. Küresel komplolar ile devlet yapıları değiştirilmeye çalışılırken, dünyayı bir global köye çevirmeye çalışan çetelere sellektör yakanların oyunlarına gelip, yakında ,baştaemperyal ülkelerde başlayacak olan fırtınaları Türkiye den geçirmek isteyenlere fırsat vermemek bizim bu vatana namus borcumuzdur.

Demem o ki; Hükümet ile devleti ayırt etmek durumundayız. Devlet sabittir, diridir, Devlet belli refkleslerini her daim korur, hükümetler değişir, lakin bu ülkede en uzun süreli politikaları devlet belirler, bunlarda değişmez.

Özellikle kampüslerde fitne tohumu saçanlar, pos bıyıkları ile boğaz kenarında buzlu viskilerini içenlerin emir ve talimatları ile Ak alınlı, dik başlı anadolu çocuklarının evlatlarını devletlerine karşı kışkırtan sözüm ona STK, sözüm ona kulüp, Sözüm ona gruplar; Aklınızı başınıza alın, fitneye düşmeyin! Bu milletin sınır uçları ile oynamayın.

Bu ülkeyi dinsiz, milliyetsiz, Devletsiz bir ülke haline getirmek isteyenlere ne bu fakir kardeşiniz, ne de bu yazıyı okuyan her vatan evladı izin vermez, vermeyecektir.

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek