33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 25 Şubat 2021, Perşembe 09:36:23 tarihinde eklendi. 4438 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AMATÖR LİGLER - Metin Dikener

Futbol Federasyonu TürkiyeAmatör Kümeler Şube Sorumlu Üyesi ve futboldan gelen futbolu bilenkardeşimiz, Türkiye’deAmatörve BAL ligi resmi maç müsabakaları 15 Mart’tan sonar başlayabilir dedi. Bunu bir temenni olarak söyledi.
AMATÖR LİGLER

 

Sonra biz her ne kadar bu maçlarınbir an evvel oynanmasını istiyor olsak da son sözü Sağlık ve Bilim Kurulu üyeleri söyleyecek. Futbol Federasyonu bir taraftan da Türkiye’deki tüm Amatörve BAL ligi takımlarımıza siz yine de maçlarınızı oynayacakmış gibi hazırlığınızı yapındiyor.Türkiye’deyüzlerceresmiamatörkulüp,binlercelisanslıfutbolculardamaçlarınbir an evveloynanmasınıistiyor. Bu temenniler çok güzel, güzel olmayan tüm dünyada yaşandığı gibiülkemizde de yaşanan ve unutulmaması gereken Korana Virüs bulaşıcı hastalığıdır. Bu hastalığınTürkiye genelinde yaptığı hasar, binlerce ölen vatandaşlarımız arasında bizim de çok sevdiğimiz dostlarımız ve arkadaşlarımız var. Gereken önlemler alınıyor.Vatandaşlar bu konuda tek tek uyarılıyor.Sıkıdenetimleryapılırken.Bir taraftan aşılar yapılıyor.Bu da sevindirici haber. Okullar kapalı ögrenciler büyük sıkıntı yaşıyor.Hükümet bazı rahatlatıcı kararlar alıyor.Bunların hepsi güzel.Peki çocugunu okula gönderemeyen veliler çocuklarını Amatör Kulüplerin ve Gençlerligi antreman ve maçlarına nasıl göndericek?Biliyorsunuz Profesyonel Süper lig maçları bile zor şartlar altında seyircisiz oynatılıyor.FutbolFederasyonunun UEFA nezdindebumaçlarıoynatmakvede tamamlamakgibibirmecburiyetleri var. Süper Lig ProfesyonelKulüplerimizindoktorları,masörleri,özelkampyerleri var. Futbolcular ve Teknikadamlar devamlı control altında tutuluyor. Tümbunlararağmenşu Korana Virüshastalığına yakalanan futbolcular var. Şimdi bu durum ortada ikensiz Amatör kümeler ve Gençler Resmiligmaçlarınınasıloynatacaksınız?Bu ağırmesuliyetihangikurumüstlenecek?Antremenlarnasılyapılacakvemaçlarhangikoşullardaoynanacak?SağlıkveBilimKuruluüyelerinasılbirkararavaracak.Ben belki BAL ligimaçlarıhariçamaAmatörKümeResmiLigmaçlarının 15 mart’tansonraoynanacakihtimalinigörmüyorum.Bu konudaSağlıkveBilimKuruluüyelerinindeböylebirkararalacağınıdazannetmiyorum.

Tabii aslında bu Korana Virüs denen bulaşıcı hastalığın bir an evvelbitmesi.Hepimizin rahat bir nefes alması, özledigimiz o güzeleskigünleredönülmesi.Türkiye’detüm Profesyonel ve Amatör Ligi maçlarımızın seyirci ile oynanması.Bu güzel düşünceler içerisinde herkese sağlıklı,huzurlu günler temenni ediyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek