Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 23 Şubat 2021, Salı 09:42:43 tarihinde eklendi. 1583 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

A.B.D. BAYRAKLARINI HAZIRLAYIN. 6. FİLO BOĞAZİÇİNİ KURTARMAYA GELİYOR -

Cumhuriyet Gazetesi’nin geçen günkü manşeti şöyle idi: “A.B.D. Boğaziçi’ne el koyabilir.” Bu cümle gayr-ı milli televizyonlardan da seslendirildi. Bu ifadeler bir özlemin ve devletimizi tehdidin bir işareti idi. Yıllar önce eski dış işleri bakanlarımızdan Kamuran İNAN şöyle demişti: “Türkiye’de birçok ülkenin lobisi (gücü) vardır. En zayıfı ise Türk lobisidir.”(Yani Türkiye’de en zayıf Türk’lermiş.) Yine Prof. M. Kemal ÖKE Siyonizmaleyhtarı yazdığı kitabı göstererek bize şöyle demişti: “Bana İsrail konsolosluğundan birileri gelerek – bu kitabı yayınlama- Türkiye’de hangi makamı istiyorsanseni o makama getirelim dediler.” İyi anlayın, Yahudi Türkiye’de makam- mevki teklif ediyor. YÖK başkanı mı, MİT başkanı mı rektörlük mü?… ne istersen iste!...
A.B.D. BAYRAKLARINI HAZIRLAYIN.  6. FİLO BOĞAZİÇİNİ KURTARMAYA GELİYOR

 

A.B.D. eski dışişleri bakanlarından Yahudi Ksincer:  diyor ki: “A.B.D. dünyanın neresinde kendi ülkesine ihanet eden birilerini bulursa, onu kullanır. Kendi içindeki hainlere ise hayat hakkı tanımaz!.” Bu kadar yeter mi?. Bir zamanlar bir yerde okumuştum. Şimdi nasıl Tayyip Erdoğan düşmanları varsa, bir asır önce de Sultan Abdülhamit aleyhtarları vardı. O günkü Sultanın düşmanlarını başta İngiliz olmak üzere yabancı ülkelerin büyükelçileri organize ederlerdi. Bizdeki Abdülhamid düşmanları yabancı elçilere o kadar tapmışlardı ki; Mesela: Bir yaz mevsiminde İngiliz büyükelçi ülkesine tatile gidiyor. Dönüşünde sultan düşmanları onu Sirkeci Tren Garında karşılıyorlar. Beyoğlu’ndaki büyükelçiliğegitmesi için bindiği faytonun atlarını boşandırıp, bizim hainler çekmeye başlıyor. “Yaşa, varol!” tezahüratlarıyla adamı konutuna kadar götürüyorlar. Sonuç malum; Abdülhamid’i indirdiler, devleti de yıktılar. Bütün petrol bölgeleriyle beraber büyük parçayı İngilizler gasp etti. İngilizlerin hedefi Sultan değil, petrol ve Türk toprakları idi. Bunu yaparken bizim hayvanları kullandı. Şimdi de aynısı oluyor.

 “Amerika Boğaziçi’ne el koyacak” diyen Cumhuriyet Gazetesi’nin eski genel koordinatörü A.B.D. bayrağı ile poz veriyor. (Şimdi kaçak) Efendim: “O Fetö’cü idi”  Ya siz nesiniz!?.Fetö bir CIA ajanıdır. Sizde onlardan medet beklemiyorsunuz?. İşte A.B.D. dışişleri sözcüsü:“Boğaziçi’ndeki olaylardan rahatsısız.” Demedi mi?. Siz de rahatsızsınız, Fetö’cüler rahatsız, PKK rahatsız, komünistler rahatsız, (neydi o ibnelerin adı?.) onlar rahatsız. Vallahi ben rahatsız değilim. Türk Millet de rahatsız değil.

Demek ki bu ülkede hala millileştirilemeyen yerler var. Doktor hastayı muayene ederken, vücudunun belli yerlerini yoklar. Acı nereden gelirse, hastalık oradadır. Boğaziçi’ni bir yokladık, ses şer odaklarından, Amerika’dan, Avrupa’dan geldi.
-Ey Tayyip!ne duruyorsun yüklen. Orada mikrop, hastalık var. Tedaviyse,tedavi.  Ameliyatsa, ameliyat!. Millet arkandadır.
Tarihimiz ibretlik olaylarla dolu. Kim hainlere merhamet ettiyse, sonu Genç Osman, Abdülaziz, Abdülhamid, Menderes ve Özal gibi olmuş. Kim hainlere cezasını vermiş ise; Yavuz Sultan Selim, 4. Murat ve Atatürk gibi olmuş. Zaten şöyle asacağız, şöyle keseceğiz deyip duruyorlar. Diken, yabancı ot ve pisliklerden temizlenmeden tarladan verim alınmaz. Bir vatanı korumak ona sahip olmaktan daha zordur. A.B.D. yi bekleyenlerin sonu 15 Temmuz da görüldü. Şimdi bağımsızlığımızı tamamlama zamanıdır. SAYGILARIMLA…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek