Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 19 Şubat 2021, Cuma 09:34:50 tarihinde eklendi. 2056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ISVEÇTEN VAR, ISVIÇRE'DEN VAR, ALMANYADAN VAR, KUR'ANDAN NİYE YOK? - Doğukan Önal

Kıymetli okurlarım, Öncelikle Gara'daki 13 şehidimiz için Yüce Rabbimden rahmet, milletimize de sabırlar diliyorum. Öfkeliyim, üzgünüm, kin doluyum..
ISVEÇTEN VAR, ISVIÇRE'DEN VAR, ALMANYADAN VAR, KUR'ANDAN NİYE YOK?

 

Herşeyin çözümü belli aslında. Biz tam 500 yıldır batıyı maddede değil manada örnek alınca ve fıtratımızın tersine kanunlar ile mızrağımızı çuvala sığdıramadıkça gün aşırı bedel ödüyoruz.

Kadın cinayetleri, terör, taciz, tecavüz vakaları... Mantık basit yapayım 10 sene sonra çıkarım diyen bir psikoloji ile huzurumuz, mutluluğumuz yer ile bir ediliyor.

Şimdi sorarım sizlere; Ben nişanlıyım, üstelik bir de kız kardeşim var. Bu ülkede taciz, tecavüz vakalarını gördükçe uykularım kaçıyor, sizin kaçmıyor mu? Bunu yapan itleri Allah aşkına İslam kanunlarına göre Sultanahmet meydanında vücuduna sinekler yapışıncaya kadar sallandırmak hak, adalet ve maşeri vicdanın gereği değil midir?

Askerimizi, polisimizi ailesinden ayıran namussuzları idam etmek bir vefanın gereği değil mi?

Toplumun huzurunu bozanları, fitne ile kardeşi kardeşe düşürenleri sorarım sizlere en sert ve caydırıcı ceza ile ıslah etmek Türk milletine bir iyilik ve adaletin temininin sağlam şekilde sağlanması değilmidir?

Bu ülke medeni kanunu başka ülkeden, borçlar kanununu başka ülkeden alıyorda, %98'i Müslüman olan Türkiye'de Kur 'an vesilesi ile kanunlar koymak Allah aşkına yanlış mıdır? Millete aykırı mıdır?, devlete ters midir?

Ha, Doğukan kardeş, Müslüman namazını kılsın, devlet yönetimine karışmasın diyecek olanlara sesleniyorum; Muhammed Mustafa, Peygamber ve devlet başkanı idi. O zaman yaşasalardı, Ya Resullahla sen devlet başkanlığı yapma, dini tebliğ et sadece diyebilecekler miydi?

İslam ki sizin tuvalette ki hal ve ahvalinizi bile bir düzene sokar, emirleri caridir ve diridir, bir müminin hayatının tüm alanlarını düzenler, gelin anayasamıza tamamını olmasa bile en azından bir bölümünü Kur'an’dan iktibas ederek düzenleyelim.

Cihanda adalet, Müslümana da Hristiyan’a da, Laik'ede, muhafazakara da lazım. Beşer kanunu beşeri tatmin etmez, şeksiz ve şüphesiz adalet, özümüzdedir, Kur'an’dadır.

Zulme uğrayanın Ak Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi olmaz, şayet insan adalet ile sulanmaz ise kurur, bu adil sulamayı yapacak tek mercih  ise Hz. Kur'andır.

Saygı ve hürmet ile.

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek