İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 05 Şubat 2021, Cuma 10:07:25 tarihinde eklendi. 2079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BOĞAZİÇİ MESELESİ - Doğukan Önal

Kıymetli okurlarım, Türkiye’nin en köklü 2 üniversiterinden olan kurumların öğrencisiyim. Hem Anadolu hem de Selçuk üniversitesi bu millete ve devlete hizmet edecek çok kıymetli insanlar yetiştirdiler. Yani bir öğrenci ne düşünür nasıl bakar nasıl anlar, bunu çok iyi bilirim. Boğaziçi üniversitesi bu ülkenin belki de en kıymetli üniversitesidir. Zira ilk 2,3 bin arasındaki arkadaşlarımız burada öğrenim göremeye hak kazanırlar.
BOĞAZİÇİ MESELESİ

 

Lakin, istediğiniz kadar başarılı olun kardeşim hiç kimse size Kabe-i muazzama’nın fotoğrafını yere yerme hakkı tanımaz. 82 anayasanın ürünü olan Yök’ü kaldıralım kabul, e be güzel kardeşim, sen aynı talebi, Kemal Gürüz başörtülüleri okula almazken niye vermedin? Z Kuşağıymış, tanınmazmış, bilinmezmiş, bakış açısı farklıymış…  Bunlar’ın hepsi açık söylüyorum, millete hakarettir.

Sen, MLKP ile DHKP-C ile işbirliği yapacaksın, Kabe’yi savunan öğrencileri fişleyeceksin, sonra ben demokratik hakkımı kullanıyorum diyeceksin. Üniversite öğrencilerinin değil tüm milletin hakkıdır demokrasi çerçevesinde tepki ortaya koyup eylem yapmak. Ama bu devletin polisine, askerine zarar verecek raddeye geldi ise kimse kusura bakmasın mazur görülemez.

Buradan öğrenci kardeşlerime sesleniyorum;

Biden’e ayak yapan, Küresel çeteye göz kırpan, Türk’ün dinine ve kimliğine hasım olan vatan hainlerini aranızdan uzaklaştırın. Gezi benzer olaylar ile geleceğimizi tehlikeye atmayın kardeşim. Muhalif olmak en doğal hakkınız, eleştirmek soruşturmak ha keza… 2023’te sandığa git oyunu kime verirsen ver sen benim kardeşimsin, saçının telini kimseye değişmem, Ama kardeşim varlığını Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine bina eden zümrelerin dolduruşuna biz bugün gelir isek ileride çok ağır bedeller öderiz.

Adalet ve demokrasinin tecelli edeceği yer okul işgalleri değil, sandıktır. Türk gençliği bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar ile dünyaya medeniyet dersi verecektir, satırla, sopa ile, zincir ile sokaklarda heba olmayacak kadar değerlidir Türk gençliği, özeldir ve nevi şahsına münhasır’dır.  Ve Küresel vampirlerin dişlerine malzeme olmayacak, kararını Türkçe, Türk’e göre, Türk için alacak, mührünü sandıkta vuracaktır.

Devlet düşmanlığı, Din düşmanlığı, mukaddes değerlere düşmanlığı bu milletin gençlerine empoze edip, sokakları 12 eylül dönemine çevirmek isteyenler aşağılık planları ile rezilce ve şerefsizce tarihin çöplüğünde yerini alacaktır.

Polisine, askerine, devletine sahip çık kardeşim…. Saygı ve hürmet ile…

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek