Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu yazı 02 Şubat 2021, Salı 09:41:47 tarihinde eklendi. 1627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HADİ ÖLDÜRÜLEN BİNLERCE İNSANIMIZA YAKILAN BİNLERCE BİNAMIZA BOŞVERDİK, TAHRİP EDİLEN HEYKELLERİDE Mİ GÖRMEDİNİZ? -

Son zamanın tartışılan konusu “Avrupa birliği, derhal Selahattin Demirtaş’ı salıverin” Avrupa birliği öyle istiyor ya bizim muhalefette “hemen Avrupa’nın dediğini yapın Demirtaş’ı salıverin…” zaten Avrupa birliği bizden ne istiyorsa, bizim muhalefette aynısını istiyor.
HADİ ÖLDÜRÜLEN BİNLERCE İNSANIMIZA YAKILAN BİNLERCE BİNAMIZA BOŞVERDİK, TAHRİP EDİLEN HEYKELLERİDE Mİ GÖRMEDİNİZ?

 

Ey bizim Muhalefet, şu çok sevdiğiniz ve çok savunduğunuz Demirtaş var ya, o kimdi, ne suç işledi? Hiç düşündünüz mü? Yahu bunun adamları Atatürk heykellerini kırdılar. Selahattin Demirtaş’ın ve partisinin çağrısıyla sokaklara dökülen HDP ve PKK’lılar Atatürk’ün heykellerini parçaladılar. Tamam, 53 vatandaşımızın canını aldılar, Yasin Börü gencimizi linç ettiler yetmedi ölüsünü yerlerde sürüklediler, kurban eti dağıtıyordu, suçsuzdu, bunu Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla yaptılar, bitmedi, binlerce ev, okul, cami, araba yakıldı, yıkıldı, tahrip edildi. Sizin gözünüzde belki bunlar suç olmayabilir de, birçok da Atatürk heykelini tahrip ettiler, bunları da mı görmeyeceksiniz? Ey, Meral Akşener, hani sen Anıtkabir’de iman tazelemiştin? O imanın bir gereği yok mu? Bütün bu dediklerim Aynel Arap’ın (Kobani) PKK’lıların elinden çıkma ihtimali üzerine yapıldı, yıkıldı, yakıldı, tabi ki de Selahattin Demirtaş ve arkadaşlarının yani HDP genel idare kurulunun halkı sokağa çağırmasıyla meydana geldi. Devlet ve adalet bunları yakaladı ve içeriye attı. Muhalefet “Bunların ne suçu var ki?” diyor. Yok mu? İnsan öldürmek suç değil mi? Evleri yakmak, iş yerlerini ve araçları tahrip etmek suç değil mi? Bari Atatürk’e saygınız olsun yahu, heykelleri de tahrip ettiler ya. Yoksa sizin Atatürkçülüğünüz de mi sahte? Zaten Kılıçdaroğlu’nu biliyoruz da ötekileri kast ediyorum.

 Avrupa ister, çünkü zaten PKK ve partisi Avrupa ve Amerika’nın beslemesi. Adamlar “köpeğimize dokunma” diyorlar. Ben bu ülkenin siyasetçilerine, partilerine sesleniyorum. Yahu ne olur bir kerede ülkenizden milletinizden, devletinizden yana oluverin be. Siz maaşınızı Avrupa, Amerika’dan mı alıyorsunuz? (oralardan alanlar var ya neyse) Selahattin Demirtaş “Biz daha Apo’nun heykelini dikeceğiz, heykelini” demişti. Sakın şu yıktıkları Atatürk heykellerinin yerine dikmesinler? Kılıçdaroğlu’da Demirtaş’a madalya takmaktan bahsediyor şimdi “Ne yaptı ki?” diyor. Öyle ya Kemalciğim daha Apo’nun heykelini bile dikemedi, Ankara yada İzmir Kordon boyuna dikiver, sende ya. İzmir Belediye reisi bir iskeleye “Agamennon” ismini vermiş. Bu Çanakkale’de dedemi şehit eden bir İngiliz savaş gemisinin adıdır, biz böyle biliyoruz (Yunan kralı falan biz bilmeyiz) Dedemi şehit eden o geminin yani iskelenin yanına Apo’nun heykeli yakışır, böylece Demirtaş’ı memnun etmiş olursunuz. AgaMennon gemisi aynı zamanda Mondros Mutarekesinin imzalandığı savaş gemisidir. Raof Orbay, Mustafa Kemal’in Halep’ten “Yenildik, derhal ateşkes isteyin.” Telgrafı üzerine, bu gemide teslim belgesini imzalamıştır. Tunç Soyer’in bu ismi bir iskeleye vermesi o gemiyi çağrıştırıyor ve topyekun Türk milletine hakarettir. Benim devletim ve idarecilerinden arzum asla hainleri affetmemeleridir. Tarih boyu hainleri affedenler hep pişman olmuşlar, perişan olmuşlar, geriye kötü miras bırakmışlardır. Hainleri affetmeyenler ise güçlü olmuşlar, devlette güçlü ve sağlam olmuştur.

                                                                                                                                                             Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek