Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 29 Ocak 2021, Cuma 09:28:26 tarihinde eklendi. 2105 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK SÖMÜRGE ÜLKESİ ABD HALKI BAĞIMSIZLIĞI KAZANABİLECEK Mİ? -

DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK SÖMÜRGE ÜLKESİ ABD HALKI BAĞIMSIZLIĞI KAZANABİLECEK Mİ?

 

 

 1940’lardan itibaren dünyanın en zengin, en güçlü devleti ABD’dir. Rahmetli Oktay Sinanoğlu’nun ifadesiyle “Azman devlet” şehirlerinin yanında Avrupa bile köy gibi kalan, atom bombasını ilk yapan, ilk kullanan, en güçlü silahlı kuvvetlere sahip, dünyanın kendisinin dışındaki bütün ülkelerden daha fazla silahlı kuvvetlere para ayıran, denizlerde, havada ve karada dünyanın açık ara en güçlü ülkesi. Peki, bu ülkeyi kim idare ediyor? Kanunların çok yetki verdiği başkan mı? Kongre mi? Senato mu? Hayır, bunların hiç birisi değil, ya kim? İki tane zengin aile ve onların kurduğu çete. (Roşit ve Rockefeller, aileleri) Roşit ve Rockefeller aileleri sadece ABD’yi değil bütün dünyayı da idare ediyor. Televizyonlarda adlarını duyuyoruz, dünyanın en zengini şuymuş, buymuş, geçin onları, onların servetleri bu iki ailenin çekirdek parası bile olmaz. Deniliyor ki Roşşit ailesinin 230 trilyon dolar, Rockefeller ailesinin ise 100 trilyon dolar serveti olduğu söyleniyor. ABD’nin 22 trilyon dolar gayri safi geliri var ama borcu 24 trilyon dolar, kime? İşte bunlara. Dahası bütün dünyanın gayri safi geliri 80 trilyon dolar civarında ama borç toplamı 200 trilyon dolar yine bu ailelere. Bu ne demek? Dünya yarı yarıya esir demek. ABD’mi, orası tamamen esir. Amerika’da Rockefeller’in sözü başkanlardan da, kongreden de, senatodan da daha çok geçiyor. Amerika Beyaz Saraydan değil, bunların ofisinden idare ediliyor. Koca Afganistan mı, Irak mı, Suriye mi, bunlar karar veriyor. Bu yüzden kenar mahallelerde oturan bir ABD vatandaşı bir sağlık kuruluşuna, bir hastaneye gidip tedavi olamazken, birçok gariban evsiz sokaklarda, köprü altlarında yaşarken, silahlı kuvvetlerine yaklaşık 800 milyar dolar para ayırıyor. ABD’ye en yakın Rusya’nın üç bin savaş uçağı varken onların on üç bin var. Almanya’dan kalkıp Bağdat’ı bombalayan B52’leri, Atlas Okyanusu’ndan denizi altından atıp Irak’ı vuran Cros füzeleri var ama orta halli bir Amerikan vatandaşının korona tedavisini yapacak sağlık donanımı yok. Devasa uçak gemileri, dünyayı yok edecek nükleer füzeleri, bunlar ne işe yarar?

 ABD’nin içine gizlenmiş birkaç Siyonist’in emeline, ihtirasına yarar. Dünyanın en ezilen, en soyulan zavallı ABD halkıdır. Gökyüzüne uzanmış yüz katlı gökdelenlerin dibinde aç insanlar dolaşıyor. İşte Trump bunlar için bir ümit idi. Çok küçükte olsa ABD halkından bir kesim, o cendereden kurtulabilme hevesine kapıldı. Bu zalim çetenin gazeteleri, televizyonları, internetleri, velhasıl bütün medya sistemi var, dahası bu kadar parası olanın daha neleri var neleri. Mektup oylarıyla, dalavereli seçim sistemleriyle Trump’ı alt ettiler. ABD halkının birazcık bu katakullileri fark edenler sabredemedi, itiraz ettiler ama seviyeyi ayarlayamadılar. Gerçi Trump öyle tamda istenildiği çapta bir lider değildi ama çetenin kurduğu sisteme aykırıydı, itiraz ediyordu. Onların televizyon muhabirlerini azarlıyordu, bazen kovuyordu. “ABD’nin başka ülkelerde ki askerlerinin geri getireceğim.” Diyordu. “Ne işimiz var bizim Irak’ta, Afganistan, Suriye’de” diyordu. “Irak’ta 6,5 trilyon dolar harcadık, ne kazandık” diyordu. Sadece Trump değil, sadece ABD halkıda değil tüm insanlık kaybetti. İnşallah Allah cc. Bu bir başlangıç olur.

                                                                                                                                                              Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek