HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 15 Ocak 2021, Cuma 09:00:59 tarihinde eklendi. 2075 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BATILI HAYDUTLARLA GEÇİNMEK İÇİN KÖPEKLERİNE “HOŞT” DEMİYECEKSİN -

BATILI HAYDUTLARLA GEÇİNMEK İÇİN KÖPEKLERİNE “HOŞT” DEMİYECEKSİN

 

Milattan önce yaşamış bir Hint filozofu vardı adı da Beydeba’dır. Bu filozofun yazdığı bir kitap vardır, hala piyasada olup okunmaya devam etmektedir, kitabın ismi “Kelile ve Dimne”dir. Bu kitapta Beydeba hayvanlar üzerine masallar yazmış, insanlara ibretlik dersler vermiştir.

Beydeba’dan bir masal; “Bir gün kurt dağlarda aç kalmış, haftalarca bir av yakalayamamış. Belki uygun bir yiyecek bulurum diye insanların yaşadığı yerlere yaklaşmış ve bir köpeğe rastlamış. Köpek gayet besili, bakımlıymış. Aç kurdumuz köpeğe seslenmiş

– Yahu arkadaş sen nereden yiyecek buluyorsun da böyle semirmişsin?

Köpek cevap vermiş;

– Benim ağam var, bana bakar, hiç aç bırakmaz.

Kurt bu ağa işi nasıl bir şey bende gelsem bana da yiyecek verir mi?

Köpek – Gel, benim ağam zengindir, cömerttir, sana da bakar.

 Anlaşmışlar ağanın evine doğru yola çıkmışlar. Giderken kurt köpeğin boynundaki tasmayı görmüş.

 – Köpek kardeş şu boynundaki de nedir?

Köpek cevap vermiş. – Hay o mu önemli değil canım ara sıra ağam beni bağlarda.

Kurt duraklamış ve şöyle seslenmiş “yok arkadaş “BOYNUMA BİR TASMA BAĞLANMAKTANSA, DAĞLARDA AÇ AMA HÜR OLARAK ÖLÜRÜM DAHA İYİ.”

Bir köpek hikayesi de benden. Çocukluğumda ben çok yaramazdım. Komşumuzun da bir köpeği vardı gelene geçene saldırır, havlar, çoluğu çocuğu korkutur, rahatsız ederdi. Bizde “köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır” kabilinden bir şey diyemezdik. Bir gün kendi kendime “Artık şu köpeğe bir ders vermenin zamanı geldi” dedim, şöyle güzelce bir sopa aldım elime yanından öksürerek geçmeye başladım. Beni gördü ve her zamanki gibi büyük bir gürültüyle saldırdı. Bende korkmuş gibi kaçtım. Köpek arkadan ben önden bir müddet koşupta evinden uzaklaşıp köşeyi de dönünce birden dönüp o köpeğe temiz bir dayak attım. Zavallı köpeğin bir daha sesini duyan olmadı.

Bu köpek hikayeleri de biraz fazla uzadı.

Geçenlerde Kavala’yın mahkemesi vardı adliyede bir sürü batılı elçi vardı, neden geldiler acaba oraya? Bir zamanlar Can Dündar’ın duruşmalarına da öyle batılı elçiler gelirler duruşmaları takip ederlerdi. Hatta galiba şu Joe Biden’di galiba ta ABD’den onu ziyarete gelmiş, oğluna da “Baban bir kahramandır” demişti, hatırladınız mı? Şimdi de yine Batılılar “Demirtaş ve Kavala’nın salınmasını istiyorlar, neden acaba? Can Dündar Türkiye’den kaçtı Almanya’da saraylarda ağırlanıyor, ABD bayrağına sarılıp poz veriyor, kimin köpeği olduğu bellidir. Kavala ise Siyonizm’in kirli işlerini yürüten Soros’un köpeğidir, onu da biliyoruz da. Kılıçdaroğlu Avrupalıların Demirtaş’ın serbest bırakılmasıyla ilgili kararın derhal uygulanmasını istiyor, O kimin köpeği acaba? O batı ki PKK’ya TIR’lar dolusu silah gönderiyor, Avrupa şehirlerinde teşkilatlanmak ve militan toplayıp çocuklarımızı, işçilerimizi öldürtüyorlar. Bunların verdiği bir karar adil ve tarafsız olur mu? CHP Avrupa’nın Türkiye’deki elemanı gibi davranmaktan ne zaman vazgeçecek. Milletimizde artık kimin kimin adam olduğunun boynu tasmalıları fark etmelidir. Türkiye’de birçok yayın organının Batıdan para yardımı aldığını bilmeyen kalmadı. Bunlar sopasız ve cezasız olmaz. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek