Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 01 Ocak 2021, Cuma 12:15:13 tarihinde eklendi. 2113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

M. İNCE’NİN DEDİĞİ GİBİ, YALANIN VE KUMPASIN MERKEZİ CHP’Mİ ACABA? -

M. İNCE’NİN DEDİĞİ GİBİ, YALANIN VE KUMPASIN MERKEZİ CHP’Mİ ACABA?

 

 Bir partiyi genel başkanı temsil eder. Genel başkanın sözleri partiyi bağlar. CHP’nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Muharrem İnce’yi kastederek geçmiş günlerde “Gizlice saraya (Cumhurbaşkanlık Sarayı) gidenler var…” demişti. Başka bir iddiasında da “CHP’yi bölmek için saraydan maddi destek (para) alanlar var…” demiş, yine Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’ü işaret etmişti. Fakat bu söylenenlerin hiçbirisi ispat edilememiş ve tüm muhatapları tarafından şiddetle yalanlanmıştı. Bu iddiaları yalanlarken Muharrem İnce şu cümleyi kurmuştu “Yalanın ve kumpasın merkezi CHP Genel Merkezi’dir…” Ben bu cümleyi çok geniş şekilde anlıyorum. Evet “Yalanın ve kumpasın merkezi CHP Genel Merkezi’dir…” imza. Muharrem İnce.

 Muharrem İnce kimdir? M. İnce öyle sıradan birisi değildir, CHP’nin son Cumhurbaşkanı adayıdır. Partisinden neredeyse yüzde on daha fazla oy almıştır. Bu adam söylüyor, yalanın ve kumpasın merkezi CHP Genel Merkezi’dir, diye. Şimdi, bu milletin bir ferdi olarak düşünelim. Hatırlar mısınız, Cumhurbaşkanı seçimlerinin yapıldığı akşam, Muharrem İnce şöyle bir cümle kurmuştu “Adam kazandı.” Bu cümleye bazı sol çevreler çok kızmıştı, neden kızdılar acaba? Yahu adam centilmence ve de temiz bir yürekle “Adam kazandı” diyor, bunda kızılacak ne var? Ne var biliyor musunuz? Birileri bu ülkede kavga bahanesi arıyor, Muharrem İnce’den “Hile yaptılar, ben kazanmıştım” demesini bekliyorlardı ki sokaklara dökülsünler, ortalığı yakıp yıksınlar, Türkiye’yi yaşanmaz hale getirsinler, yıkabilmeye, bölebilmeye yol açılsın. Kötü niyet var, kötü niyet.

 Muharrem İnce “Adam kazandı” demesiyle adamların eşkıyalığına bir nevi mani olmuş oldu. Yine aynı günlerde CHP’nin kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrak’a ilginç bir itirafta bulundu, dedi ki “Biz araştırmalarımızda Tayyip Erdoğan’ın kazanacağını ve alacağı oy oranını biliyorduk lakin açıklayamazdık. Yoksa bizi CHP’liler linç ederlerdi.” Allah Allah, yahu adam kamuoyu araştırmacısı, ulaştığı verileri solun şirretliği yüzünden, linç edilme korkusundan, açıklayamıyor. Ne dehşet verici bir şey değil mi. Gelelim kumpasın ve yalanın merkezine. Bu merkez sahiden Muharrem İnce’nin dediği gibi CHP genel merkezinde mi acaba? Valla, bende İnce gibi düşünüyorum. Buraya dikkat edin “Türkiye’de maaşlı yalan yayıncılar vardır” Dünyanın her yerinde var da, Türkiye’de daha fazladır. Kimdir bunlar, kimden maaş alırlar? Söyleyeyim, SOROS vakıflarından. Bu bir ütopya değil, gerçeğin ta kendisidir. SOROS Siyonist dolar trilyonerlerinin kirli işlerine bakan bir Yahudi’dir. Türkiye’de de sivil toplum kuruluşu adında vakıfları vardır. Kavala, bunun adamı olduğu için yargılanmaktadır. Bunlar ülkeler içerisinde kargaşalar çıkarırlar, darbeler yaptırırlar, iç savaş çıkarırlar. En önemli cümleyi söyleyeyim mi? Barış Yarkadaş’ın iddiasına göre “Kılıçdaroğlu’da bunların adamıdır.” Kılıçdaroğlu eğer Yarkadaş’ın dediği gibi SOROS’un adamıysa, ve de CHP’nin genel başkanıysa demek ki Muharrem İnce doğru söylüyor, bütün yalanların merkezi CHP genel merkezidir. Belki de bu yalanları idare etmek için orada SOROS’un bir odası bile olabilir. Bunlardan Allah c.c milletimizi korusun, amin.

                                                                                                                                                                Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek