33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 22 Aralık 2020, Salı 09:10:15 tarihinde eklendi. 2082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR, DİYORSUNUZ DA, CHP İYİ YÖNETİLİYOR MU? -

TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR, DİYORSUNUZ DA, CHP İYİ YÖNETİLİYOR MU?

 

 Geçen akşam bir televizyonda bir CHP’li olan Barış Yarkadaş “Bazı CHP’lilerin kızlara, kadınlara nasıl tecavüz ettiklerini uzun uzun anlattı. Dahası bu istismar ve tecavüz olaylarının bazı CHP’li idareciler, özellikle de İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancı oğlu tarafından korunduğunu, saklanmaya çalışıldığını söyledi. Daha da ötesi ise bu hadiselerin sadece İstanbul’un bir ilçesinde değil birçok ilçesinde vaki olduğunu da söylediler. Bu haberler İstanbul’a mahsusla da sınırlı değil. Mesela Didim Belediye Başkanı’yla ilgili gazetelerde okuduklarımız erotik bir kitap olur. Galiba görüntülerde internetlerin kırmızı noktalı yerlerini işgal ediyormuş. Didim Belediye Başkanı’yla ilgili bunca rezaleti okudum, iğrendik, fakat hakkında CHP idarecilerinin bir karar aldıklarını duyamadık.

 Başkanın özel tecavüz mekanı olarak tahsis ettiği bağ evi varmış. Belediyeye iş için gelen uygun bayanlar oraya götürülüp… Her neyse. CHP’li belediyelerin rezaletleri sadece tecavüz ve istismarla da sınırlı değil, hırsızlık, yolsuzluk vakaları da kırla. Önce Yalova Belediyesi, başkan ve yardımcıları görevden alındı ve hapse atıldılar, tabi ki yolsuzluk ve hırsızlıktan. Menemen belediye reisinin yaptıkları ise Yalova’yı gölgede bıraktı, daha kaç taneydi yahu? Hırsızlık, yolsuzluk, tecavüz, istismar derken yetmedi, birde PKK’lılar çıktı. Küçükçekmece Belediyesi parkları PKK’nın yıldızlarıyla süslendi, kaymakam işe el koydu parklardan PKK bayrağı motiflerini kazıttı derken başka bir İstanbul ilçesinin belediye başkan yardımcısı PKK’ya yardım ve yataklıktan tutuklandı. Uzatmayalım CHP belediyelerinin her tarafı vıcık vıcık. Bunları ben değil bizatihi CHP’liler söylüyor. Barış Yarkadaş’ı dinlerken ne yalan söyleyeyim, bu kadarını ben bile söyleyemem, dedim.

 Barış Yarkadaş çok cins bir adam (bu meselelerin üzeri kapatılacaktı mesaj ve tivitlerimde müsaade etmedim diyor) CHP eski milletvekilidir. Televizyonlarda Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi acımasız tenkitleriyle meşhurdur. Bazen de öyle bir kelam eder ki, binlerce kelama bedeldir. Mesela, Kılıçdaroğlu’nun Soros ve Rockefeller vakıflarından para alan S.T kuruluşlarının kurucusu ve halen üyesi olduğunu ben ondan öğrendim. Eğer bir siyasetçi Soros vakfından para alıyorsa o adam ülkenin en rezil, en güvenilmez adamıdır. Bir adam için “Sen Soros’tan para aldın, onunla iş birliği yaptın” demek “Sen alçaksın, sen hainsin, sen satılmışsın” demekten daha kötüdür. Yarkadaş Kılıçdaroğlu için bunu söyledi, bende canlı yayında kendisinden dinledim. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Kılıçdaroğlu onu milletvekili yaptı. Yahu bu isnat sonucu Yarkadaş’ı partiden atması gerekmez miydi? Demek ki “Fazla konuşmada al şu mamayı ye” demek istedi.

 Son dönem Yarkadaş aday gösterilmemişti acaba bundan sonra ne olacak? CHP bu şekilde gitmez. Zaten yüzde on yedilere düştüğü söyleniyor. Mustafa Sarıgül ve Muharrem İnce CHP’yi yer bitirir. Onlar devreye girdiğinde öyle zannediyorum ki CHP’nin oyları daha da düşecektir. Bir zamanlar Bülent Ecevit “CHP’ye acımayın” demişti bizde öyle mi yapsak acaba? Yine de ülkemizin en eski ve en köklü partisinin böyle göz göre göre çürüyüp gitmesi hoş değildir. Her türlü çürümüşlüğün, ihanetin, başı bozukluğun deposu olmak bu ülkenin menfaatine değildir.

                                                                                                                                                           Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek