Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 11 Aralık 2020, Cuma 09:26:54 tarihinde eklendi. 2383 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ PARTİ’TE ÜLKÜCÜLER HARCANIYOR, İKTİDARA GELİRSE FETÖCÜLERİ AF EDEBİLMEK İÇİN -

İYİ PARTİ’TE ÜLKÜCÜLER HARCANIYOR, İKTİDARA GELİRSE FETÖCÜLERİ AF EDEBİLMEK İÇİN

 

FETÖ’cülerin mahkemelerini takip ediyor musunuz?

Hakimler karardan önce “Son sözleriniz nedir?” diye sorunca cevaben “Ne son sözü, biz daha ilk sözlerimizi söyledik.” diyorlar.

Bu ne demektir?

“Biz mücadeleye daha yeni başladık, yeniden iş başına geleceğiz” demektir.

Zatende hiç durmuyorlar. Yeni yeni faaliyet alanları buluyorlar, her gün bir yerlerde yenileri yakalanıyor, her yakalanan grupla beraber tomar tomar paralar bulunuyor. Anlaşılan vazgeçmeyecekler. Çünkü ümitleri var. Peki, ümitleri nereden geliyor? Tabiki iktidar değişmesinde, yani Tayyip Erdoğan’ın kaybedip yerine ümit bağladıkları birilerinin gelmesini bekliyorlar.

Eğer bir gün CHP, İyi Parti ve DHP birleşir de seçimi kazanırlarsa, bütün FETÖ’cülerin af edilmesine kim karşı çıkar? Tabiki sadece İyi Parti içerisindeki milliyetçi ve ülkücü grup karşı çıkar, başka karşı çıkacak kimse yok. Öyleyse yavaş yavaş İyi Parti’den milliyetçileri tasviye etmek gerekir ki onu yapıyorlar. İyi Parti’nin iki yüz kişilik kurucu heyetinden altmış kişi şuanda partiden bir şekilde uzaklaştırılmış. Bu altmış kişinin tamamı da ülkücü ve milliyetçidir. Bu ne demek, nasıl izah edilir? Hallaçoğlu, Yeniçeri eski KAMUSEN ve TÜRK EĞİTİM SEN Genel Başkanı ve adını sayamadığım ülkücülüğüyle bilinen birçok şahıs en sonda Ümit Özdağ. Ha şunu da unutmayalım İyi Parti daha birkaç yıllık parti ama ilk il başkanlarından sadece bir kişi kalmış, bütün bunlar naraları, tesadüf mü? Tekrar ediyorum, birinci seçimlerde HDP’ye itiraz etmeyecek onunla seçim ittifakına hayır demeyecek bir parti isteniyorsa, sonrada hedefe ulaşıldığında FETÖ’nün ve FETÖ’cülerin af edilmesine itiraz etmeyecek bir parti isteniyorsa orada ülkücüler olmamalı, olsa da etkinliği kalmamalıdır, işte o yapılıyor. İyi Partili sözcüler televizyonlarda konuşuyor, diyorlar ki “çocuk katilleri bizimle olmasınlar, yanımıza gelmesinler, bize oy vermesinler” ne güzel konuşuyor, ağzından bal akıyor mübareklerin ama boş.

Çünkü sen İstanbul seçimlerinde bir salonda, bir meydan veya caddede İmamoğlu’na oy isterken hemen bir sokak ötede Kandil’den yeni gelmiş teröriste aynı şahsa oy istiyordu. Kadıköy’de birisi İnönü, diğeri Atatürk adlı iki cadde vardır. Birisinden İyi Partililer yürürken, diğerinden HDP’liler yürüyorsa ikisi de aynı adama oy istiyorlarsa ve ikisi de aynı istikamette yürüyorlarsa, sonunda Sahrayı Cedit meydanında yolları birleşir. Sizler Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğan’a küfrede ede birbirinize alışır gidersiniz, hedefte kucaklaşır, sonunda HDP’nin istediği hapishanelerdeki PKK’lıları FETÖ’cüleri de af edersiniz. Bu şimdi olmaz gibi gözüküyor değil mi?

Bugünün PKK’lıları 1974’ün komünistleriydi. O zaman da olmaz sanılanlar oldu ve asker, polislerimizin güç bela topladığı komünistler af edilmişti. Eğer yapabilirlerse ABD ve Avrupa’nın da baskısıyla içerideki işbirlikçilerin çabasıyla bu dediklerimi zorlayacaklardır. Bütün işaretler ve hadiseler onu gösteriyor. Ha Türk Milleti bana ne der? Bütün mesele de buradadır. Bu millet nice hesabı bozmuştur. Yine bozacak, o planları da tutmayacaktır.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek