Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 01 Aralık 2020, Salı 09:10:41 tarihinde eklendi. 2259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD SEÇİMLERİ VE KILIÇDAROĞLU BİDEN’İ EŞİNDEN ÖNCE TEBRİK ETMİŞ -

ABD SEÇİMLERİ VE KILIÇDAROĞLU BİDEN’İ EŞİNDEN ÖNCE TEBRİK ETMİŞ

 

 ABD’de seçim yapıldı. Galiba da Co Biden seçildi. Galiba diyorum halada kim seçildiği tamda belli değil. Ama dünyada bizde Biden’in seçildiğine inandık. ABD seçimleri çok önemlidir. Hatta geçmiş yazılarımın birinde şöyle bir ifade kullanmıştım, birazda ironi yaparak “Mademki her işimize karışıyorlar, öyleyse ABD seçimlerinde bizde oy kullanma hakkı isteriz!” Şakayla da olsa bu sözümün ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha gördük. Biden dedi ki “ABD olarak Türkiye’de muhalefete destek vereceğiz, ama darbeyle değil. Erdoğan Azerbaycan’da Doğu Akdeniz’de kendi başına işler yapıyor…” falan filan. İşin özeti Biden bizim Cumhurbaşkanımızı beğenmiyormuş, o yüzden iktidarı değiştirip, muhalefeti iktidar yapacakmış, ama darbe yapmayacakmış, öyle söyledi kendisi. Darbe yapmayacağı için kendisine teşekkür ederiz de, acaba doğru mu söylüyor? Yoksa darbe yaptıracak kadar kendisine uşak, köpek, satılmış mı bulamadı? Tamam, darbe yaptırmayacakta başka yollar deneyecekler ya acaba nasıl? İşte bu noktada Kılıçdaroğlu’nun sesi yükseldi. Acaba seçildi mi, seçilmedi mi derken “BEN BURADAYIM” deyiverdi, herkesten önce Biden’i kutladı, hatta Biden’in eşinden bile önce. Anlayacağınız Biden’i kaptı “İsteklerini yapmaya hazırım” dedi. Dahası da var. ABD merkezli, Ortadoğu enstitüsüne konuk olmuş, Türkiye’nin birçok politikasını bu arada da Doğu Akdeniz politikasını eleştirmiş “Yeni seçilen ABD başkanından Türkiye için ne tavsiye edersiniz? Sorusuna da şu cevabı vermiştir. “Türkiye’deki bütün demokrasi hareketlerini desteklemesini isterim. Sadece yeni seçilen ABD başkanından değil, ABD’den ve Avrupa liderlerinden de aynı talepte bulunuyoruz. Türkiye’deki demokrasi hareketlerini desteklesinler…” demiş. Peki Türkiye’deki demokrasi hareketleri kimler? DHKPC’liler, PKK’lılar yani 13-14 yaşlarındaki çocukları dağlara kaçıranlar, ülkeyi bölmek isteyenler, ülkemiz aleyhinde her türlü yıkıcı faaliyetlerin de bulunanlar. Biliyorsunuz bu eşkıyalar kendilerine “demokratik kuruluşlar” diyorlar. Bunlardan olmayan herkeste “Faşist ve diktatör” oluyor. Kılıçdaroğlu’nun ağzından defalarca duyduğum bir kelime var “Eğer ekonomi bozulursa bize iktidar yolu açılır…”

 Acaba Biden’in Erdoğan’ı devirme planlarından birisi bu olabilir mi? Malumumuz başımızın belası dolardır. Bu da ABD parası ya, bu yolla üzerimiz de operasyon yapma yolları var mıdır. Tabi ki işbirlikçisi sadece Kılıçdaroğlu olsa yapamaz da TÜSİAT’cıların içerisinde daha neleri var bilemiyoruz ki. “Tamam, Kılıçdaroğlu’nu iktidar yapalım” desek acaba her şey düzelir mi? ABD bizimle uğraşmaktan vazgeçer mi? Eğer Azerbaycan’a destek olmazsak Akdeniz’deki haklarımızdan vazgeçersek dahası PKK’ya yol verirsek, Türkiye’yi bölmelerine izin verirsek, Suriye’den Libya’dan çekilirsek, S-400’leri hurdaya çıkarırsak, kendi silahlarımızı yapmaktan vazgeçer yine ordumuzu tamamen ABD’ye bağımlı hale getirirsek, gayrisafi hasılamızı yine eskisi gibi iki yüz milyar dolarlara düşürürsek. Eskiden olduğu gibi (Yunanistan’a yedi size on oranıyla) ABD yardımlarına muhtaç durumuna dönersek ABD’de Biden’de bizi çok sever. Ha bütün bunları Kılıçdaroğlu yapar mı? Hiç şüphem yok ki yapar, bundan adım kadar eminim. Nasıl SSK Genel Müdürüyken yapmıştı, karlı durumdaki kurumu batırmıştı, aynen Türkiye’yi de batırabilecek kabiliyete sahiptir. Zaten CHP’nin başına da o yüzden getirildi. Bunu da ABD çok iyi biliyor. Zaten FETÖ demek CIA demektir, ABD demektir. Bakalım gelecek günler ne getirecek göreceğiz.

                                                                                                                                               Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek