HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 02 Ekim 2020, Cuma 09:07:09 tarihinde eklendi. 1372 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SATILMIŞLAR NE SÖYLERLERSE SÖYLESİN ÜLKÜDAŞLARIM İŞ BAŞINDALAR -

SATILMIŞLAR NE SÖYLERLERSE SÖYLESİN ÜLKÜDAŞLARIM İŞ BAŞINDALAR

 

 Birkaç ay önceydi, medyaya şöyle bir haber düştü “yardım kuruluşlarında çalışan İtalyan bir kızı Afrika’da Türk İstihbaratçıları kurtardı…” Kızın resimleri vardı üzerinde çelik bir yelek, yeleğin göğsünde Türk bayrağı ve küçük bir yazı. Mavi zemin üzerine yazılmış o yazı meğer Göktürkçe Türk yazıyormuş, hem de Göktürkçe. Bu ne demek? Bu ülküdaşlarımın imzası demektir. Bu haber bana üç şey öğretti. 1-Türk İstihbaratı (MİT) çok güçlenmiş. 2-Bu gücü meğer ülkücülerden yani Türk Milliyetçilerden alıyormuş. Nereden belli? Dedik ya çelik yelek üzerindeki Türk, kelimesinin Göktürkçe olmasından bellidir. Bunu başka hiç kimse yapmaz, yani Göktürkçeyi kimse seçmez. Bu ülkücülerin kültürü ve tarzıdır. 3-Üçüncü ders ise geçen sene Sabah Gazetesi’nde ekonomi yazarı Şeref Oğuz bir iddiada bulundu. Türkiye’nin “TİKA” diye bir kuruluşu vardır. Dünyanın her yerinde Türkiye’nin yardımlarını ve bulunduğu ülkelerde iş birliğini organize eder. İsrail Devleti TİKA çalışanlarını hedef göstererek kendine bağlı ajan ve sivil toplum kuruluşlarına (Mason, Rotaryan, Lions gibi) TİKA çalışanlarının Türkiye adına casusluk yaptıklarını ve itibarsızlaştırılması gerektiğini emrediyormuş. Kim diyor bunu? Şeref Oğuz Bey söylüyor. Şimdilik kendisini bu ülkenin mensubu olduğuna inanan herkese soruyorum, siz bu işe ne dersiniz?

Önce şu İsrail’in tespitine bakalım. Madem İsrail keşfetmiş herkeste bilsin, evet TİKA’da çalışanlar Türkiye’yi seviyorlar. İkincisi İsrail’den emir alanlar harekete geçti bile. Bir Amerikan Yahudi’sinin olan Fox televizyonunda Meral Akşener TİKA aleyhinde uzun uzun konuşmuştu ”ne iş yaptığının bilinmediğini, hesaplarının kontrol edilmediğini” falan söylüyordu. Yahudi kanalı, İsrail’in emri ve TİKA gafil mi yoksa başka bir şey mi?

 Ya beyler biz buralarda Soros’un ve Solun yalan ve iftiralarıyla birbirimizi yerken benim ülküdaşlarım Afrika Çöllerinde vatanımız için beka savaşı veriyor. Birileri de bu mücadeleyi veren ülküdaşlarımızı alkışlayacaklarına, dua edeceklerine Yahudi’nin kanalından hesap soruyor. Yahu İsrail “bunlar Türk ajanı” diyor, ajana hiç hesap sorulur mu? Mademki ajan, mademki istihbaratçıdırlar, belki de oralardan siyasetçi satın aldı, buralardakileri alanlar gibi.

 Sen gidip oralarda, çöllerde on beş gün yaşasana. Ülküdaşlarım tıpkı okullarını geçmişte kızıl kominislere karşı savundukları gibi şimdi de aynı çile ve heyecan ve de inançla savunuyorlar. Allah C.C onlardan razı olsun. Ülkemizin gücü onlardan geliyor.

                                                                                                                                                             Saygılarımla                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek