33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 22 Eylül 2020, Salı 09:28:33 tarihinde eklendi. 1591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GENÇ BAKIŞ - Doğukan Önal

GENÇ BAKIŞ

 

Oku/Yorum

Değerli okurlarım,

Sizlere daha önce izah ettiğim minvalde gerek genel gerek ise yerel gelişmeler ile ilgili ziyaret ve röportajlar yapacağımı dile getirmiştim. Bu ziyaretlerimin 2.sini ilçemize yeni atanan Cumhuriyet başsavcımız Sn. Yavuz Gökçen bey ile makamında gerçekleştirdim.

                Sayın başsavcımıza öncelikle samimi tavırları ve nazik hüsn-ü kabulü için müteşekkirim. Kendisinin böyle genç bir yaşta bu denli önemli bir göreve atanması hem devletin diri duruşu ve olaylara bakış açısı hem de biz gençlere örnek olması bakımından yüksek derece de ehemmiyet taşımaktadır.

                Kendilerine görevlerinde Yüce Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Tekrar şehrimize hoş geldiniz diyorum.

Genç arkadaşlarım emin olmalı ki şayet hayal ve hedeflerinin peşinden tavizsiz giderler ise emeklerinin karşılığını mutlaka alacakları gibi, milletine ve devletine hizmet noktasında bir gün mutlaka üzerine düşen görevleri yapacaklardır. İdolümüz Aziz Sancar, Halil İnalcık Hocamız olmalı. Çalışma azmimiz en az onların ki kadar kararlı ve tavizsiz gerçekleşmeli.

Türk milleti ve devletinin gücü gençlerinin kendilerini geliştirdiği ve başarılı olduğu radde de artacak ve müreffeh günler önümüze bu şekilde gelecektir şüphesiz.

COVİD 19 SÜRECİ 

Ne yazık ki Covid-19 salgını sonbahar aylarının gelmesi ile birlikte daha da şiddetlenmiş durumda. Bireysel tedbirler sayesinde sevdiklerimiz ve kendi hayatımızı kurtaracağımızı unutmamalıyız. Hamd olsun ilimiz ve ilçemiz ülkemizin diğer illerine nazaran iyi durumda lakin valimiz Osman Bilgin bey bir açıklama da bulunarak şuanda Türkiye’nin diğer illerine göre en iyisi olduğumuzu ama İlimizde ki vaka sayılarının nisan ayından da fazla olduğunu dile getirerek dikkatli olmamızı istedi.

Ki sayın valimiz bu hastalığı en başlarda yaşayarak atlattı ve kendisi bu sebepten ötürü Covid-19 sürecinde ki denetleme ve çalışmalara ayrı bir önem gösteriyor haklı olarak. Vaka artışını engellemenin yolu belli; Temizlik- Maske- Mesafe (TMM). Bu çok zor bir şey olmasa gerek. Hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirsek inanıyorum ki aşı’nın bulunmasına az bir süre kala en az hasar ile bu salgının altından kalkacağız.

Geçtiğimiz Pazar günü Zübeyde hanım parkının köşesinde Polis ekiplerimizin Maske, mesafe ve Temizlik denetimi yaptıklarını görerek yanlarına gidip Lüleburgaz’da tedbirlerin hangi minvalde ilerlediğini sordum.  Polislerimiz o ana kadar yanlarından geçenlerin %90 oranında maske ve mesafeye dikkat ettiklerini söylediler.  Bu halkımızın bilinçli olduğunu gösteriyor bence. İnşallah tedbirlere daha da riayet eder, vakaları sıfıra indiririz. Bu ortak gayretimiz sonucunda oluşacak bir hedef. Sağlıklı ve Huzurlu günler diyorum.

Baki Selamlar…

 

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek