Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 18 Eylül 2020, Cuma 09:28:12 tarihinde eklendi. 1632 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİR YEMEK 6400 LİRA, BU FİYAT İMAMOĞLU’NU BAŞKAN YAPAR MI? -

BİR YEMEK 6400 LİRA, BU FİYAT İMAMOĞLU’NU BAŞKAN YAPAR MI?

 

Birkaç ay öncesi medyaya düşen bir haberdi bu. İstanbul B. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP’li belediye reislerine bir yemek veriyor. Tabi ki belediye bütçesinden ödeniyor, hesaplar. Diyeceksiniz ki bunda ne var? Herkes yapıyor. Bizi şaşırtan yemek vermesi değil, afiyet olsun da yemeğin fiyatıdır. Fatura insan başına altı bin dört yüz (6400) liraymış. Altı bin dört yüz liralık, ne yedi bunlar acaba? Hani duyardık petrol şeyhleri altın tozlu tatlı falan öyle mi? Bizi Burgaz’ın lokantaları pahalıdır yine de 50 veya 60 liraya en obur kişi bile doyar.

 Birde şunu duydum, orada şarapta içmişler ya, şarap şişelerinin açma ücreti vardı üç bin küsür, o yemeğin dışındaymış, Yemek yiyenlerde 60 kişi falanmış. Altı  bin dörder yüzden hesaplayın. Ben bunları neden yazıyorum biliyor musunuz? Bu hesap birilerinin gözünden kaçmayacaktır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olma yolunda en büyük referansı SSK Genel Müdürlüğü sırasında ki başarısı ve harcamalarıdır. Nasıl mı? Kısacası yirmi beş (25) dolarlık sitendi bin dört yüz elli (1450) Dolara kurum hastanelerine fatura etmesi, nasıl? Ben bunu kimden duydum? Hani şu Taksim’de anıracağını söyleyen eski çalışma başkanlarından Yaşar Okuyan var ya ondan duydum. Kendisi şu anda CHP’ye kayıtlıdır, gidin sorun. Melih Gökçek’ten de duydum ya o Ak Partili’dir belki şahitliğini kabul etmezler. Melih Bey’den daha da beter şeyler de duydum. Mesela Hastane bakım ve tamiratlarını keşif bedellerinden bin, ila on bin kat fazlasına tamamlanması gibi adı geçen Yaşar Okuyan Çalışma Bakanı olunca Kılıçdaroğlu’nu hem görevden almış, hem de yolsuzluk davası açmıştı da Rahşan affı kurtardı. Ben çok kötü niyetli birisiyim ya, Kılıçdaroğlu’nu anasıyla, babasıyla SSK’daki uygulamalarıyla tam tanıdıktan sonra şu kanaate vardım “ Rahşan affı birazda Kılıçdaroğlu için çıkartıldı” Aklıma kilit vuramam ya, ben öyle düşünüyorum. O hani derin düşman güçler var ya Kılıçdaroğlu’nun batırmaktan ki başarısını o zaman keşfettiler “bu bize lazım” dediler, şimdi kullanıyorlar. Kılıçdaroğlu’ndan ümidini kesenlere yeni ümit İmamoğlu. Baksana bir öğün yemeğe 6400 lira ödeyebilen kişi ülkeyi batıramaz mı? Neden ikide bir Londra’ya gidiyor? Neden Koç ona uçağını tahsis etti? Neden ara sıra boğazda sahibi meçhul yatlarda buluşmalar oluyor? Bir şey daha söyleyeyim mi?

 Daha önce neresinin Belediye reisiydi? Beylikdüzü’nün mü? Orada borçsuz bir Belediye’yi almış dört yüz tirilyon borçla bırakmıştı, hem de vaatlarının onda birini bile yapmadan. Beylikdüzü’nde ki borç batağı başarısı ona İstanbul reisliğinin yolunu açmış, 6400 liralık yemek faturası da daha ne yollar açacaktır, göreceğiz. Zira emperyalizmin ajanları, patronları böyle adamlar arıyorlar.

                                                                                 Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek