Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 15 Eylül 2020, Salı 09:37:47 tarihinde eklendi. 1263 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAHTE ATATÜRKÇÜLER, SİZ HAYATINIZDA BÖYLE ZAFER KUTLAMASI GÖRDÜNÜZ MÜ? -

SAHTE ATATÜRKÇÜLER, SİZ HAYATINIZDA BÖYLE ZAFER KUTLAMASI GÖRDÜNÜZ MÜ?

 

 Atatürk’ün en büyük ideali neydi? Çağdaş medeniyet seviyesiydi, değil mi? İşte bu hükümet bunu yapmış. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaların da gördük. “Çağdaş Medeniyet” seviyesi ne demektir? Çağın, yani zamanın ulaştığı ilim ve teknik seviyeyi yakalamak demektir. Yabancı sermayeli medya ve de işbirlikçi sol cenah hükümeti Zafer Bayramı’nı yasakladı yalan ve iftirasını yaymaya çalışırken hükümet müthiş bir sürpriz yaptı, üç yüz DRONLA göklere Atatürk, ay yıldız gibi sülüetler yaptı. Hayret, buna nasıl yapabildiler? Eşini dünyanın hiçbir yerinde görmemiştik. Naber, azgın, yalancı ve iftiracı muhalefet, siz yapabilir misiniz? Siz ancak heykel yapar nutuk atarsınız. Üçyüz dronla o gösteriyi yapabilmek teknolojidir, Türkiye’nin gelişmesinin seviyesini gösterir, zeka ister, akıl, bilgi, yetenek ister. Atatürk sağ olsaydı kime ne derdi siz düşünün. Türkiye bugün birçok alanda dünyanın en ileri ülkeleriyle yarışıyor. Akdeniz’de Fransız gemisi nasıl kaçtı? Türk teknolojisi radarlarını kör etmiş “üzerimde yüzlerce cisim uçuşuyor” diye sos verip, bölgeyi terk ediyor. Asla aymaz solcular, Zafer Bayramı’nda üç yüz dronla şekiller çizmek sadece basit bir bayram kutlaması değildir. O gösteri bir meydan okuma, bir teknoloji seviyesi göstermesidir. Dosta düşmana “bakın biz ne seviyedeyiz, ilişirseniz başınıza neler gelir anlayın” demektir. Zira ordumuz o teknolojiyi savaş alanında da kullanabiliyor. Tamda Zafer Bayramı’nın ruhuna uygun bir gösteriydi. Düşünenler sağ olsunlar. Çağdaş medeniyet seviyesi, yolla, köprüyle, hızlı trenle, uçak havaalanıyla, santralla olur. Dahası fabrikayla, üretimle olur. Daha geçen gün aynı anda kırk (40) fabrikanın açılışı birden yapıldı. Bazı görevli yaygaracılar “halk aç aç” diyorlar. Evet Türkiye’de açlar var, CHP’li belediyelerin işten attığı işçiler. Tabi ki sorunlarımız var. Bunca düşmanın ortasında, Keçecizade’nin dediği gibi “siz dışarıdan biz içeriden…” bunca iç ve dış düşmanlarımızla boğuşurken yine de yıkamıyorlar ya, yine de durduramıyorlar ya, yine de her yıl kalkınmaya, ilerlemeye devam ediyoruz ya. Bugünkü  CHP çağdaş ve ilerici olmadığı gibi Atatürkçü de değildir. “Söyle arkadaşını, söyleyeyim karakterini” demiş atalarımız. Atatürk bölücülere PKK’lılara yüz verir miydi? Onları yaşatır mıydı?

 Her akşam bir bölücü HDP’liyi konuşturan bazı televizyonlar bize vatanperverlik dersi veriyorlar. Dinimi beğenmeyen bari Müslüman olsa. Bana vatanperverlik öğretmeye çalışan bari bu ülkeyi birazcık sevse. Ah Atatürk sağ olsaydı sizi Anıtkabir’e hiç sokar mıydı, dahası sizi bu ülkede yaşatır mıydı? Yoldaşınız Mustafa Süphi’yi ne yapmıştı?

                                                                                                                                                          Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek