Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 05 Eylül 2020, Cumartesi 09:35:26 tarihinde eklendi. 1483 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VİRÜSÜ DE Mİ YANLIŞ YAPTINIZ? - Metin ATLI

VİRÜSÜ DE Mİ YANLIŞ YAPTINIZ?

 

       Tarih 30 Ağustos 2012. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı. Zafer Bayramı kutlamaları olacakken Abdullah Gül hastalandı. Doktoruna gitti. Doktorunla ne konuştular bilmiyoruz ama muhtemelen şöyle bir konuşma geçti.

A.      Gül:     Doktor bey kendimi iyi hissetmiyorum.

  Dr:    Efendim geçmiş olsun, neyiniz var.

A. Gül::   Kalbimde çarpıntı var.

Dr::   Efendim normaldir. Türk milleti olarak hepimizde 30 Ağustos’ta, 23 nisanda, 19 mayısta, 29 Ekim’de bir heyecan olur. Kalbimiz çarpar.

A.      Gül: Öyle değil doktor. Benim kalbimde bir daralma oluyor, ruhum sıkılıyor, kendimi iyi hissetmiyorum.

Tetkikler yaptılar. Yalnız kulağında bir rahatsızlık vardı, o da hep vardı. Neden bugün rahatsız oldu anlayamadılar. İstirahat önerdiler. Herkes 30 Ağustosu kutlarken Abdullah Gül yorgan döşek yattı. Yatağında yatarken fotoğrafı yayınlandı.

        1 yıl sonra tam 30 Ağustos’ta Abdullah Gül tekrar hastalandı. Tekrar tetkikler yapıldı. Doktor yine bir şey anlamadı. Ama Türk milleti hastalığını anlamıştı. Alerjisi vardı. 30 Ağustos, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim tarihlerine alerjisi vardı.

          Tedavi olmayı reddediyordu. Bunun iyi huylu bir hastalık olduğunu bütün Türk milletine yayılması gerektiğini düşünüyordu. Ama yayılmadı. Türk milletinin bu hastalığa karşı acayip bir bağışıklığı vardı. Doğuştan antikorluydu. Millet milli bayramları ve Atatürk ü seviyordu. Kutlamalar iptal edildi ama bu sevgi iptal edilemedi.

     Her ülkenin milli ve dini bayramları vardır. Bir milleti millet yapan, ayakta tutan bunlardır. Bunlar olmazsa Türk milleti nasıl ayakta kalabilir. Milli bayramlarını kutlayamayan bir millet dini bayramlarını nasıl özgürce kutlayabilir.

      İktidarlar bize iş sağlasın, geçim sıkıntımızı çözsün, özgürlüğümüzü sağlasın, adaletimizi sağlasın. İktidara kim gelirse iktidardan biz bunu istiyoruz. Kimse bize kendi ideolojisini dayatmasın. Milli bayramlarımızı, dini bayramlarımızı coşkuyla kutlayalım, istiyoruz.

    Bu alerjinin aşısını millet buldu, seçim. Belediye başkanlığı seçimlerinde millet iktidara bir doz aşı yaptı. İktidar çoğu büyükşehir belediye başkanlığını  kaybetti. Bu iktidara bir uyarıydı.

Bir dahaki seçime kadar iktidar bu uyarıyı anlamaz, bu problemlere çare bulamazsa millet aşının dozunu arttırır, haberiniz olsun.

     Dün 30 Ağustos’tu. Abdullah Gül yine hastalandı mı bilmiyorum. Ne diyelim. Allah şifa versin.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin ATLI Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek