Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 04 Eylül 2020, Cuma 08:26:47 tarihinde eklendi. 1145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUHALEFETE DAHA ÇOK ÇAMUR LAZIM, ÇOOK -

MUHALEFETE DAHA ÇOK ÇAMUR LAZIM, ÇOOK

 

Türkiye Karadeniz’de zengin gaz yatakları buldu ya bu haberi de Cumhurbaşkanımız bir müjdeyle vermişti. Böyle durumlarda ben hemen muhalefete dikkat ederim. Yine şaşırmadım, bulunan gazın zenginliğinden ve Türkiye’ye faydasından muhalefetin morarmasından anladım. Türkiye’de ki bir olay, bir buluş veya bir eser bizim muhalefeti çok üzüyorsa o şey, her neyse çok faydalıdır, hem de muhalefetin üzüntüsü nispetinde. Mesela yeni bir eser, Yavuz Sultan Selim Köprüsü. Muhalefet çok karşı çıkmıştı değil mi? Şimdi kapatılsa acaba İstanbul’ un trafiği nice olur? O zamanda söylemiştim, muhalefet karşı çıkıyorsa mutlaka yapılsın.

 Diktatör Kemal CHP’ye üzülmeyi yasaklamış. Şu yazıyı yazdığım dakikaya kadar bulunan gazla ilgili Kılıçdaroğlu’ndan hala bir açıklama yoktu. Bütün dost ülkelerden tebrik ve sevinç mesajları geldi, birçok ülkeden de çeşitli değerlendirmeler oldu, Kılıçdaroğlu’ndan çıt yok. Acaba nutku tutuldu, kelimeler boğazına tıkılmış olabilir mi? Kendisi konuşmadığı gibi CHP’lilere de konuşma yasağı getirmiş. Acaba neden? Yoksa uluslararası uzmanlardan taktik mi bekliyor? Bende düşündüm. Şimdi bu gelişmeyi nasıl bir iftira ile karalayabiliriz? Örtmek için ne kadar çamur lazım?

Selim Sayak ilk salvosunu yaptı “Türk halkına hiç faydası yok”muş. İyide çok absüd oldu. Üzüntüsü çok belli oldu, belki de sussa daha iyiydi.

 Yirmi yıldır Erdoğan’ la ilgili çok yalan dinledim, çok iftira gördüm, bu güne kadar doğru olduğuna dair en küçük ize, delile ulaşamadım. Kanaatim hepsi yalan, hepsi iftira, hepsi de Sol ve Soros, kaynaklıdır. Mevlana diyor ya “Bir söyleyene bakılır, adam mı diye, bir de söze bakılır, laf mı diye…” Yaklaşık on dokuz yıldır bu sütunda yazıyorum, ilk zamanlar ben de Erdoğan’ın aleyhinde çok yazdım, baktım ki söyleyenler adam değil, yalancı, söylenenler doğru değil yalan ve iftira, şimdi borcumu ödüyorum. Olun ikinci olarak en çok iftira ve saldırısına uğrayan Maliye Bakanımız Albayrak, önceki Enerji Bakanımızdı. Meğer şu gaz bulan ve Akdeniz, Karadeniz’ de aramalar yapan Oruç Reis, Barbaros, Fatih, Yavuz, Kanuni filomuzu kuran oymuş. Yani bugün Karadeniz’ de gaz bulduysak onun eseriymiş. İleride gaz ve petrol zengini bir ülke olacaksak onun planlaması ve eseri olacakmış. Şimdi anladık mı muhalefetin bunca saldırısını? Anladık mı iftiralarının sebebini? Ulan muhalefet beni yine şaşırtmadınız, siz kime saldırırsanız, kime iftira atarsanız onu savunmak benim vatan borcum olsun. Milliyetçiliğim de bunu gerektiriyor.

                                                                                                                                                             Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek