Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 28 Ağustos 2020, Cuma 08:43:18 tarihinde eklendi. 1351 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUHARREM İNCE’ DEN MİLLİ BİR MUHALEFET ÇIKAR MI? -

MUHARREM İNCE’ DEN MİLLİ BİR MUHALEFET ÇIKAR MI?

 

 Piyasaya yeni bir politikacı çıktığında ben hemen gayri milli medyaya bakarım, bakalım onların tavrı nedir, nasıl bakıyorlar? Mesela Kılıçdaroğlu CHP’ nin başına getirilirken ben hemen Doğan Medyası’ nın televizyon ve gazetelerini izlemeye almıştım, nasıl şişirmişler, nasıl büyütmüşlerdi. Hindistan’ ın bağımsızlık kahramanı Gandi’ ye benzetmişler. Yalan… Gerçi zaten Kılıçdaroğlu’nun arkasında MOSSAD ve CIA vardı ama zaten onların cephesinde ki Doğan Medyası’ da önemliydi. Çünkü kamuoyunu onlar etkileyecek, delegelere onlar yol göstereceklerdi. Ve Doğan Medyası’ nın Kılıçdaroğlu’ na desteğini gördüğümde de “işte Türkiye’ nin başına bela bir siyasetçi geliyor” diye düşündüm.

 Doğan Medyası’ na bakış açım neden böyledir? Çok belirleyici olduğu için şu örneği sık sık yazarım. Hollanda’ da bir uçağımız (Türk Hava Yolları’ na ait) zemine erken iniş yapıp birkaç kişinin ölümü vaki olduğunda Doğan Medyası tam bir ay Milli Hava Yollarımız aleyhinde yayın yaptı. Halbuki suç yapımcı firmadaydı. Öte yanda Lufthansa Hava Yollarına ait bir uçak pilotu tarafından Fransa- Almanya seferini yaparken tasarlayarak dağa çarptırıldı bütün yolcular öldü. Aynı haberi verirken Doğan Medyası Lufthansa aleyhine olacak tek kelime yapmadı. Halbuki Lufthansa Milli Hava Yolu şirketimizin Avrupa’ da en güçlü rakibiydi.

 Neden böyle yayın yapıyor? Çünkü Doğan Medya Türk medyası değildi, üstelik tarafsız da değildi. Bir Yunan kadar Türk düşmanıydı (belki de daha fazla). Eğer tarafsız olsaydı iki haberi de eşit değerlendirirdi. (Tabi Türk olsaydı da Türk’ ü tutardı)

 İşte ben böylesi medyaların yayınlarından bakarak yolumu ve kanaatimi belirliyorum. Yayınında Alman’ ı Türk’ e tercih eden bir medya siyasetçide de aynısını yapamaz mı? Şimdi o medya sahip değiştirdi Milli oldu. Onun için de CHP boykot ediyor. Akşener çıktığında da baktım Fox televizyonunda S.400 ve TİKA aleyhinde konuşuyor, işte ne halt olduğu anlaşıldı. Fox televizyonu Siyonist Deyvit Mordak’ ındır. (Dikkat Siyonist) bu hiç iyiye iyi der mi? Size söz veriyorum, bir gün Bahçeli’ yi ve Erdoğan’ ı överse (şöyle dolu dolu) o zaman benimde bakış açım değişir. Her halukarda HDP’ yi destekleyen, çevremizdeki her meselede düşmanlarımız yanında yer alan, halen bir Türk, Yunan savaşı çıkarsa, nerede yer alacağını bilemediğimiz bir Kılıçdaroğlu olacağına İnce olsun. Milli bir muhalefet olsun. Şu anda piyasaya çıksaydı yeni bir Ecevit olabilirdi. Galiba cesareti yok gibi. Zaman ne gösterecek bakacağız.

                                                                                                                                                           Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek