HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 25 Ağustos 2020, Salı 09:02:01 tarihinde eklendi. 1284 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖMRÜNDEN 5 YILI KAÇA SATARSIN? BİZE YAŞATTIĞIN KONFOR İÇİN TEŞEKKÜRLER ERDEOĞAN -

ÖMRÜNDEN 5 YILI KAÇA SATARSIN? BİZE YAŞATTIĞIN KONFOR İÇİN TEŞEKKÜRLER ERDEOĞAN

 

Belediyenin üst tarafında bir dostumun iş yerinde oturuyorduk. Aynı sokağa bir ambulans geldi. Oğlum 112’de çalışır baktım O, yaklaşıp sordum, nedir durum? Oğlum cevap verdi “Buralarda yaşayan bir gariban vardır. Birkaç defa gelip aldık, hastanede tedavisi yapılıp salınıyor. Yine hastalanmış, yine götüreceğiz bir iki gün tedaviden sonra salınır.”

 Sizce çok basit bir olay değil mi? Bir gariban, cebinde beş kuruş yok, ben de ara sıra görüyordum. Devletin ambulansı, sağlıkçıları, hastanesi, doktorları bu kimsesiz gariban için alarma geçiyor, alıyorlar, bakıyorlar, tedavi ediyorlar ve hiç para sormuyorlar. Kim için? Sokaklarda yaşayan bir vatandaş için. Şimdi size çok ibretlik bir olay hatırlatayım mı? Mustafa Koç rahatsızlandığında da yine aynı ambulans ve aynı ekip gitmişti. Kim Mustafa Koç? Türkiye’nin en büyük holdinginin yönetim kurulu başkanı yani Türkiye’nin en zengini, dünyanın ise sayılı zenginlerinden. O’na giden sağlık hizmetiyle sokaktaki garibana giden aynı. Aynı ekip Koç’a da gidiyor, Altıyol’a da, Kuştepe’ye de, Umurca’ya, Tatarköy’e de gidiyor. Sana da bana da geliyor. Bu hizmetleri veren devletimize, hükümetimize teşekkür etmeyelim mi?

   Sokullu Cami’de namaz da bir vatandaşımız kalp krizi geçirdi, çağırdılar birkaç dakika da ambulans geldi, gerekli müdahale yapıldı, hastaneye kaldırıldı, geldi şimdi aramızda geziyor. Teşekkürler Erdoğan.

 Benzeri olaylara defalarca şahit oldum. Benim evin top sahası yanındadır, bir gün sahaya helikopter indi. Neymiş diye sorduk, meğer acil bir hasta varmış O’nu almaya gelmiş hem de beş para almadan. Bize bu konforu yaşatan Erdoğan’a teşekkür etmek, yalakalık, yandaşlık mı oluyor? Bir tanıdığım var oğlu hem özürlü hem obezite. O’na devlet maaş bağlamış, dahası anası bakıyor diye ona da. Yeryüzünde böyle başka devlet var mı acaba? Yirmi yıl önce söylense inanılır mıydı? Size sorsalar “Ömründen beş yılı satar mısın?” ya da “Kaça satarsın?” bu soruyu şunun için soruyorum. Bu hükümet zamanında ülkemiz de insan ömrü ortalama beş yıl uzamış, ne diyorsunuz?

 Ömür parayla alınıp, satılabilir mi? Muhalefetin yalan ve iftiralarla ortalığı toz dumana kattığı ortamda dikkat edildiğinde ülkemizde ve hayatımızda her şey o kadar değişti ki, artık Fransa, Almanya, ABD ile mukayese ediliyoruz, eskiden bunlar hayaldi. Ak Parti’nin kuruluşunun yıldönümün de hizmetlerinin binde biri bile olsa bunları yazmayı bir vefa borcu bilirim. Biz vefalıyız. Başkaları bize yandaş da dese yalaka da dese gerçekler bunlardır. Teşekkürler Erdoğan, teşekkürler Ak Parti bize yaşattığın şu konforlar için.

                                                                                                                                                     Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek