Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 21 Ağustos 2020, Cuma 09:13:10 tarihinde eklendi. 1453 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EĞER İSRAİL’ E KOMŞUYSAN UYUMAYACAKSIN -

EĞER İSRAİL’ E KOMŞUYSAN UYUMAYACAKSIN

 

Beyrut Lübnan’ın baş şehridir, hem en büyük hem de  liman şehridir. Orada malum çok büyük bir patlama oldu. Lübnan Devleti’nin can damarı liman yok oldu. Şehrin çok büyük bir kısmı harap oldu. Bu nasıl bir patlama? 2750 ton patlayıcı infilak etmiş. O kadar patlayıcı şehrin en hassas yerinde ne arıyormuş? Deniliyor ki, müflis bir armatöre ait eski bir gemi bu patlayıcıları, Batum’dan, yani Gürcistan limanından yüklemiş. Bir Afrika ülkesine götürürken ve Akdeniz’ de yol alırken Lübnan karasuların da gemi arızalanmış, güya mecburen Beyrut limanına çekilmiş. Gemiye kimse sahip çıkmadığından o tehlikeli yükü malum depoya boşaltılmış. Müsait zaman gelince de patlamış veya patlatılmış. Bu kadar aymazlık, bu kadar akılsızlık bir araya toplanır mı? Evet işin içinde İsrail varsa, işe MOSSAD karışırsa her şey olur. MOSSAD Ajanları o patlayıcıları da, müflis armatörü de, arızalı gemiyi de, onu Beyrut önüne getirecek mürettebatı da, liman da boş depoyu da, zamanı gelince onları patlatacak alçakları da, dahası Lübnan’ın iç kargaşasından istifadeyle bu kadar yanlışı yapacak kör, sağır, akılsız görevlileri de bulur ve kullanır, bunu dünyada yapabilecek tek devlette İsrail’dir ve de Siyonistin istihbaratı MOSSAD’dır.

 Ha birde şunu söyleyeyim, eğer bu işi İsrail yaptıysa ki (bana göre kesin) şahit, kanıt bulamazsınız. Geçmişte bizde olmadı mı? Nuri Killigil’in Sütlüce’ de ki mühimmat fabrikasını da aynı Siyonist ajanlar havaya uçurmadılar mı? Kim yakalandı? Kim sorgulandı? Kim ceza aldı?

İsrail bayrağında iki yeşil çizgi vardır. Bunlar Fırat ve Nil Nehirlerini temsil ederler. Bu iki nehrin arasında ki topraklar Yahudi’ye kutsal kitapları (tabi uydurma) Tevrat’ın vadettikleri ( Arzı Mevud) yerlerdir. Bu hedefe ulaşabilmek için bu topraklarda huzur gelmez, patlama ve savaş durmaz. Ne yaparlar bir alçak Esed, bir satılmış Sisi, bir hain APO bulurlar. Amerika’yı, Rusya’yı, İran’ı, Fransa’yı, İngiltere’yi getirirler. Kimisini PKK, kimisini Dürzi, kimisini Falanjist, kimisini PYD, kimisini Şii, kimisini Sünni yaparlar birbirine kırdırırlar da kırdırırlar. Corona bir mikrop mu? Siyonizm bin beter mikrop, bin beter hastalık, eğer ilacını bulamazsak, tedbirini alamazsak, uyanık olmazsak bizde tehdit altındayız. Başkanımız Erdoğan Ayasofya açılışında Kuran okurken gören bir İsrailli yetkili “ Tüylerim diken diken oldu” diyor. Onların tüylerini diken-diken edecek başka yollarda bulmalıyız.

                                                                                      Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek