İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 11 Ağustos 2020, Salı 09:17:01 tarihinde eklendi. 1256 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’Lİ ARKADAŞLAR, HDP’LI YOLDAŞLARINIZA SÖYLEYİNDE ORMANLARIMIZI YAKMASINLAR -

CHP’Lİ ARKADAŞLAR, HDP’LI YOLDAŞLARINIZA SÖYLEYİNDE ORMANLARIMIZI YAKMASINLAR

 

Şu yazıyı yazarken Türkiye’nin birçok yerinde yangınlar vardı. Bazen on iki yerde birden yangın çıktığı oluyor. İstanbul adalarda birkaç yerde birden yangın çıktığı oluyor. O yangınları çıkartan yakalanmıştı. Bu yangınların kaza sonucu çıkma ihtimali yok, birçoğu kasıtlı çıkartılıyor. “Kasıtlı Yangın” denince akla ilk gelen tabi ki eşkıyadır. Çünkü geçmişte hem yakalananlar oldu hem de kendileri “biz yaktık” diye ilan edenler.

Birde böylesi yangınları çıkartanlara (ateşin çocukları) diye isim ve paye vermişler. PKK, alçaktır, canidir, haindir, yakar mı yakar da benim aklımın almadığı CHP’den bu alçaklığa hiç tepki gelmemesidir. Geçen senede yine PKK’lılar İzmir’in dağlarını yakmış ardından, İzmir Belediye Meclisi’nden Ak Parti ve MHP grupları PKK’ya bir kınama kararı aldırmak istemişti, CHP grubu reddetmişti. Lütfen yalvarıyorum CHP devreye girsin de PKK’lılar ormanlarımızı yakmasınlar.

Sadece altında maden olan ormanlar mı değerlidir. Bir yerden maden çıkartmak için birkaç orman köklenecek diye bütün Türkiye’yi oraya yığıyorsunuz ya. İstanbul, Taksim de üç ağacın yeri değişecek diye binlerce araç yaktınız ya, hatta Türkiye’yi yakmaya da kalktınız ya. PKK dağları yakıyor, dağları. Bir şey demeyecek misiniz? CHP’li arkadaşlar lütfen bu PKK’ya söyleyin ormanlarımızı yakmasınlar. PKK’nın partisi barajı aştı diye pilav dağıtan Belediye Başkanımız devreye girsin. Hatta bizatihi Kılıçdaroğlu devreye girsin.

Hiç kimse bana “o ilişki ve samimiyet geride kaldı” diyemez. Her seçimde görmüyor muyuz? İstanbul ve Ankara Belediyelerini CHP’ye kim kazandırdı? Yoldaşlık ilişkisinin devam ettiği aşikar. Öyleyse rica edelim, hatta yalvaralım, lütfen yoldaşlarınıza bir ricada bulunun da ormanlarımızı yakmasınlar. Hem de şu çevrecilik maskeniz suratınıza biraz daha yakışır, değil mi?

                                                                                                                                                             Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek