İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 11 Ağustos 2020, Salı 09:16:22 tarihinde eklendi. 2509 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ULUS DEVLET YAPISININ İTTİFAKI AK PARTİ +MHP +İYİ P+YENİDEN REFAH P. +BBP+(İNCE) - Doğukan Önal

ULUS DEVLET YAPISININ İTTİFAKI AK PARTİ +MHP +İYİ P+YENİDEN REFAH P. +BBP+(İNCE)

 

Değerli okurlarım,

Dünya'nın siyasi ekseni zemin değiştiriyor. Evangelist, siyonist yapılanma ezelden beri hedefi olan, Büyük İsrail Devletinin başında olduğu, dinsiz, sınırsız, milliyetsiz, ideolojisiz bir küresel dünya için tam gaz proje ve oyunlarına devam ediyor. Bu gün Trump küresel dünya monarşisinin ilk kurbanı olacak. Bastığı karşılıksız dolarların altında kalması ve bu günlerde kullanmaya başladığı dini politika merhalesi kendisine yarar sağlamayacak. Seçimlerde göreceksiniz ki Trump büyük bir hüsran ile yerini Küreselcilere devredecek.

Bizim fotoğrafımız? Doğu Akdeniz de Mısır, İsrail, Rum Kesimi ve Yunanistan bizi boğmaya çalışıyor, Ege de burnumuzun dibinde ki adalar Yunanistan da. Uçak dahi kaldıramıyoruz, Suriye de bize doğru bir terör koridoru kurulmuş, Irak Fedaratif, Lübnan da bombalar patlıyor, nerden akıllarına esti ise bir grup Fransız idaresine geçmek istiyor, Libya'da CIA köpeği Hafter hırlıyor, havlıyor, netice de Libya'da da bölünmüşlük devam ediyor. Yemen kan gölü, Suud bize düşman, Mısır bize düşman, BAP bize düşman.

Kısacası büyük İsrail’e tehdit görülen hangi devlet var ise ümüğü sıkılmış. Ya da yönetimleri değiştirilmiş. Öncelikle şunu söylemeliyim Esed katilinin topraklarının %85'ini alması ve hala geri kalan muhaliflere bomba yağdırması, Çin ve Rus güçlerinin ona arka çıkması ve ABD'nin BOP'a bir maymuncuk olacak şekilde orada bir PKK -PYD koridoru kurup bir fedaratif anayasa ile Kürdistan ilan etmeye çalışması,  Irakta’da var olan Kürdistan bölgesi ele alındığında, Büyük İsrail gayesi ile kurulacak olan Tampon devlet için İran ve Türkiye’nin belli bölgelerinin ulus devlet yapısından kopartılması gerekiyor. İşte o zaman 4 parçalı Kürdistan Arzı Mevud’a merdiven olacak.

Yaptıkları her şey bunun için, Doğu Akdeniz Hamleleri de bunun için, Ege hamleleri de bunun için. Fotoğrafın büyüğünde ise başında Evangelist ve Siyonistlerin olduğu sınırsız, dinsiz, tek para birimli, ideolojisiz bir dünya. AİDS'in ortaya çıktıktan sonra Afrika’nın nasıl sömürüldüğünü görünce, Koronavirüs’te bir şeylere zemin mi diye düşünmüyor değilim?

Küreselciler her ülkenin siyasi konjektöründe oynamalar yapacaklar. Artık bir ideolojiden yetişen siyasi liderlerin veya partilerin yerini ideolojisiz, '' Ne sağcıyım, Ne solcu, Futbolcuyum Futbolcu '' manasında parti ve liderler alacak. Bunu da Amerika’dan başlatacaklar.

Türkiye ulus devlettir. Sınırları için ölür. Bu gün Küreselcilere en büyük tehdit Türkiye’nin içinde ki ideolojik partilerdir. Bu sistemde ideolojik altyapısı bulunan lider ve partileri yok edip sadece ve sadece ekonomik baz da küresel merkeze yakınlaştıracakları partileri kendilerine değnek yapacaklar.

Buradan açık-açık sesleniyorum;

Ulusalcılar, Milliyetçiler, Ülkücüler, Alperenler, Milli Görüşçüler, hepiniz bu tabloda tasfiye edilmek isteneceksiniz. Bakın '' Gel buraya Muharrem'' diyen zihniyet bu gün  İnceyi CHP'nin yüzde 30 barajını aştığı halde  tuvalet kenarına oturtuyorsa  CHP'’nin üst kadrosunun Tercüme-i Ahval-i aynen şudur;

'' Ben ulusalcılığı terk ettim. Belli bir ideoloji üzere değilim, Kürtçü de gelsin, Türkçü de. Benim idealim yok, Ama Muharrem sen ulusalcısın senin varlığın benim küresel monarşiye ışık yakmamı engeller, şimdi git bakalım Muharrem ''

Kemal Bey'in dostları inanın ideoloji sahipleri değil. Kendine göre de gelişmeleri önceden hesap ederek hareket etmesi şahsı açısından hedefi yolunda bir başarı. Yeni bir CHP göreceğiz; Tunceli'ye Dersim demeye başlayan, Baş örtülüyü PM' ye alan. Burada kimseyi kötülemiyorum yanlış anlamayın, Ama CHP artık 10 yıl önceki statükocu politikasından ayrılıyor, bu bile belli dinamiklere mesaj.

Ben de Milliyetçi bir kardeşinizim. Analizlerimi paylaşmaya çalışıyorum.

Bu sebepten ötürü, Devlet Bey'in ve Cumhurbaşkanımızın teklifini, çok yararlı buluyorum.
Umarım İyi Parti ile bir anlaşma zemini bulunur.

Hiç kimse konuşmuyor ama, Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığı’nı Abdülhamid Han'ın torunun da içinde bulunduğu ve  danışmanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin  bu gün üye sayısı kendilerinin kayıtlarına göre tam 250. 000 kişi. 81 ilde ve yaklaşık 700 ilçede teşkilat kurdular.

İstanbul Seçimleri’nde BBP ittifaka dahil edilse idi Binali  Bey,  ilk seçimde başkanlığı alacaktı. Bu camialar dip dalga gibidir. Aynı kökten çıkmışlardır ve ayrı durmamaları gerekmektedir.

Muharrem İnceye gelince, kuracağı parti için bir ayağı Brüksel'de bir ayağı Kandil’de olmayacak demiş. O zaman gelin Partinizin kolonları Anadolu’da olsun. Solcu olun, sağcı olun, ne olursanız  olun ama yerli olun.

Tabi benim ittifak noktasında yazdıklarım varsayımdan ibaret, siyasetçi de değilim siyasetin içinde de değilim. Buradan şuan ki siyasi partilerin yöneticilerine bir haber vereyim, 2023 yılında 10 milyon genç oy kullanacak ve bunların kahir ekseriyetinin bir ideolojisi yok,  Hepsinin ortak noktası ise Türk siyasi arenasında çoğu partinin kendi istekleri baz alındığında yetersiz kalması.

Bu gençler sert siyaseti sevmiyor, keskin kırmızıçizgilerden hoşlanmıyor, ifrat ve tefritten nefret ediyor. Küresel monarşiye karşı elimizde ki nesli korumak yine siyasetçilerin politikalarını gözden geçirmesi ile başlıyor.

Yukarıda ki partilere yenisi eklenir mi veya çıkar mı bilemem. Ama manzara-i umumiye bu.

Eskiden İmparatorluklar ulus devletlere dönmemek için mücadele ederdi. Şimdi ulus devletler ise sınırlarını korumak için mücadele ediyor. Sizce ulus devlet mi? Yoksa sınırları olmayan, dini, milliyeti, cinsiyeti olmayan, tek para birimi ve tek dünya devleti olan yer küreyi tamamı ile kapsayan  bir devlet mi?

Bakınca ütopya gibi geliyor biliyorum.
Ama ne yazık ki şaka değil, ütopya değil.
Ya bir oluruz, ya birlikte oluruz. Ya da hiç olmayız.
Kalın Sağlıcakla. 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek