HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 08 Ağustos 2020, Cumartesi 09:35:56 tarihinde eklendi. 1343 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’YE YİNE İSTİKLAL MARŞINI BİLMEYEN GENEL BAŞKAN -

CHP’YE YİNE İSTİKLAL MARŞINI BİLMEYEN GENEL BAŞKAN

 

CHP kongre yaptı. Kılıçdaroğlu yine seçildi, hem de rakipsiz olarak. Kılıçdaroğlu dendiğinde aklıma her zaman kamera önünde İstiklal Marşı’nı okuyamadığı sahne gelir. Şöyle kendisine bir hava veriyor, bir de Erdoğan laf atıyor “O İstiklal Marşını bilmez” önündeki kağıda bakarak Marşımızın ilk satırını okuyor, yani okumaya çalışıyor. “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al ALÇAK” Ne, ne alçak mı? (Sensin alçak) O kağıtta öyle mi yazıyordu?

Çünkü baktı da okudu. Bir CHP genel başkanının İstiklal Marşını bilmemesi normal değilde, Kılıçdaroğlu’nun bilmemesi normaldir. Neden mi? Kılıçdaroğlu nereliydi? Tuncelili, yani eski adı Dersim. Her şehrin büyükçe bir meydanı vardır, Tunceli de de var, o meydanın adı nedir bileniniz var mı? Ben söyleyeyim “ SEYİD RIZA MEYDANI” Her büyük meydanda bir heykel olur, orada da var o heykel. Kimin heykeli? Onu da ben söyleyeyim “ SEYİD RIZA’nın heykeli” Peki kimmiş bu Seyid Rıza?

Onu da ben söyleyeyim. Atatürk’e baş kaldıran, Dersim isyanını başlatan, on binlerce insanın ölümüne sebep olan, karakol basıp askerlerimizin ölümüne sebep olan, sonunda da yakalanıp çocuğuyla beraber asılan şahıstır. O olaylar yüzünden Tunceli’den hep DHKP’liler çıkar, o yüzden şuanda bile Orada belediye komünistlerin elindedir, daha önce PKKlılardaydı. Onun için dağlarında her zaman komünistler dolaşır. Peki şu soru  aklınıza geldi değil mi? Bütün bunların Kılıçdaroğlu ile ne ilgisi var? Kılıçdaroğlu nereliydi? Tuncelili. Yani o meydanda büyüdü, o heykeli gördü, Seyid Rıza’nın hikayesini dinleyerek yetişti. Bu kadar mı? Hayır, dahası var. Ne diyordu Kılıçdaroğlu? “ Dersimli olmaktan gurur duyuyorum” diyor.

Dersim ismini yasaklayan, Tunceli yapan Atatürk’tür. “Ona da meydan okuyorum” demek istiyor. Şunu da unutmayalım. Birincisi Kılıçdaroğlu’nun sülalesinden Dersim isyanında bin altı yüz(1600)den fazla ölen olmuştur. İkincisiyse anası Ermeni’dir. Bütün bu sebeplerden dolayı, KILIÇDAROĞLU’NUN İSTİKLAL MARŞIMIZI BİLMEMESİ NORMAL DEĞİL Mİ? Normal olmayan öyle bir adamın CHP’nin başına geçirilmesidir. Bir başka normal olan da benim CHP karşıtı olmamdır. Hani bazı arkadaşlar bana uzaktan dokundurma yapıyorlar ya “ Muhalefete muhalefet” gibi. Şu yazdıklarım benim CHP karşıtı olma sebeplerinden sadece yüz binde biridir.

Saygılarımla

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek