Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 28 Temmuz 2020, Salı 09:41:44 tarihinde eklendi. 1388 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SADECE FETÖ DEĞİL, CHP BÜTÜN DARBELERİ DESTEKLEDİ -

SADECE FETÖ DEĞİL, CHP BÜTÜN DARBELERİ DESTEKLEDİ

 

1980 Kenan Evren darbesi; Bu darbe CHP’yi de kapadı. Görünüşte güya adaletliydi. Gördük ki kırk sene sonra CHP, bu darbenin de yanında olduğunu gösterdi.

Nasıl mı? Tunç Soyer. Bu adam kim? Tabii ki İzmir Belediye reisi. Nurettin Soyer’in oğlu. Nurettin Soyer ise 1980 darbesinin başsavcısı. Yani celladı, yani öznesi, yani darbenin hulasası, baş işkencecisi, dedik ya celladı.

Çünkü işkenceleri o yaptırdı, idamları o istedi. Yaşı küçük olanların yaşını büyütüp o astırdı. Bazıları diyor ki, bir evlat babasının kusurundan yargılanamaz. Ben de soruyorum Tunç Soyer eğer Nurettin Soyer’in oğlu olmasaydı İzmir’e Belediye reisi yapılır mıydı?

CHP onu Nurettin Soyer’in oğlu olduğu için İzmir’e Belediye reisi yaptı. Neden İstanbul, Ankara veya başka bir yer değil. Çünkü kazanması en kesin ve en büyük şehir İzmir de ondan. Eğer CHP Konak Meydanı’na bir öküz bağlasa da “ Adayınız budur?” dese İzmir halkı yine de seçer.

İşte bu sebeplerden 1980 darbesini en kirli tarafından CHP desteklemiş oldu. Ben böyle okuyorum, başka bir özelliği yok ki.

1960 27 Mayıs darbesinin baş yalancısı ve iftiracısı da şuanda Eskişehir Belediye reisidir. 27 Mayıs günü Yılmaz Büyükerşen CHP Gençlik Kollarından genç bir gazeteciydi. O gün binlerce bildiri basıp Eskişehir caddelerinde dağıttırdı. Bildiride “ Menderes ve arkadaşlarının on iki uçak dolusu altınla kaçarken yakalandıkları yazıyordu. İşte bu bildirileri, yalan ve iftiraları okuyan genç subaylar insanlıktan çıktılar, birer canavar oldular. Menderes ve arkadaşlarını sadece asmakla kalmadılar, insan aklının alamayacağı işkenceler yaptılar. Yassıada gardiyanı Menderes’i yıkamak için soyduğunda “Vücudunda sigara söndürülmeyen yer yoktu”   diyor. Bu işkenceleri de sigara yanıkları da CHP’nin ve Büyükerşen gibilerinin yalan ve iftiraları vardır. Genç subayları delirttiler.

Gelelim FETÖ darbesine. Bu darbe teşebbüsünü CHP nasıl savunacaktı? Savunulacak hiçbir yanı yok ki. Siz olsanız nasıl savunursunuz? 15 Temmuz’un ertesinde FETÖ, BBS Mısır Televizyonu gibi bazı medyaya beyanat verdi.

“Bu darbe kontrollü bir darbedir, bize yapılmıştır” İşte Kılıçdaoğlu mesajını aldı, bu cümleye sarıldı. “15 Temmuz kontrollü darbedir, esas darbe 20 Temmuz’da yapılmıştır” 20 Temmuz olağanüstü hal ilan tarihidir. Dedim ya CHP şöyle veya böyle darbeleri her zaman desteklemiştir.

“Bu hükümet hep darbelerde beslendi” diyorlar. Doğrudur.  İnsanı öldürmeyen hastalıklar güçlendirir(Bağışıklığı güçlendirir) misali bu iktidar darbecilere boyun eğmediğinden hep güçlenmiştir. Zaten bizde bunu istiyoruz.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek